Share

Curățenie pe bani publici!?

Ziarul Bună Dimineața Iași, a primit o informare prin care se arată cum angajați din cadrul DSV, au făcut curățenie în curtea imobilului directorului Gabriel CIOBANU. Mai exact, doi angajați au fost prezenți pe data de 09.11.2019, la imobilul directorului DSVSA IAȘI, Gabriel CIOBANU și au curățat lăstarii, au adunat resturile de lemne și au tuns vegetația.

Aceeași angajați au revenit a doua zi, pentru a aduna gunoaiele rămase.

Construire fără autorizație făcută de directorul DSVSA?

Legat de respectivul imobil se pare că și îngrădirea în curtea interioara pe care a făcut-o șeful DSVSA este ilegală, fără autorizație de construcție, acesta îngrădind chiar și din teritoriul curții comune cca 10 mp.

În data de sâmbătă 9.11.2019 șeful DSV și-a trimis 2 angajați să îi faca curatenie in curtea imobilului pe care îl detine in Miroslava la numarul 35. Acestia au venit de dimineata cu masina de serviciu, echipati cu o motocoasa (cred ca tot de la serviciu), și s-au apucat de treaba. Au curatat lastarii crescuti pe gard, au adunat resturi de lemne gramada si au tuns vegetatia.

A doua zi aceiasi angajati au revenit, de data asta cu un Duster negru (sau maro inchis nu mai retin) si cu remorca, ca sa adume gunoaiele. Mai adaug ca ingradirea in curtea interioara pe care a facut-o seful DSVSA este ilegala- fara autorizatie de constructive, acesta ingradind chiar si din teritoriul curtii comune cca 10mp. Seful dsvsa nu locuieste acolo – are imobilul inchiriat. A locuit o scurta perioada de timp acolo in perioada 2012 – 2013”, ne-au informat cetățenii din zonă.

Gabriel CIOBANU, director DSVSA Iași : ”Nu știu despre ce vorbiți, în momentul de față suntem în momente dificile și sigur sunt oameni care doresc să facă rău”

Contactat telefonic de către reporterii Ziarului Bună Dimineața Iași, Gabriel CIOBANU, directorul DSVSA Iași a declarat:

”Nu știu despre ce vorbiți, în momentul de față suntem în momente dificile și sigur sunt oameni care doresc să facă rău. Eu personal, nu locuiesc în imobilul respectiv și nu știu la ce angajați faceți referire. În casa respectivă a stat o verișoară de a mea. Am să mă interesez cine a făcut curățenie, cel mai sigur, verișoara mea a adus oamenii”.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ