ideall.ro

Acordarea primului ajutor la timp face diferența dintre viață și moarte

Acordarea primului ajutor la timp face diferența dintre viață și moarte! Se întâmplă adesea ca la sosirea ambulanței medicii să declare decesul. Lucrurile ar fi stat altfel dacă victimelor le-ar fi oferit la timp primul ajutor premedical.  Serviciul Voluntar de Ambulanță dorește să contribuie la salvarea a cât mai multor oameni prin instruirea populației în acordarea primului ajutor.

Acest curs este destinat tuturor persoanelor fizice sau juridice, care doresc să aibă instructaj în acordarea primului ajutor premedical.

Durata cursului este de șase ore, iar prețul este de 150 de lei. Grupurile organizate, mai mari de 5 persoane, beneficiază de 10% reducere

Persoanele care vor urma cursul vor beneficia de o diplomă care atestă faptul că participanții la curs sunt apți să acorde primul ajutor până la sosirea ambulanței sau a medicului, personalizarea informațiilor pentru diverse situații de risc, suport de curs, colaj cu imagini din timpul cursului, practica pe manechine.

sensodays.ro

,,Cursul de prim ajutor este destinat populației, pentru care participanții vor trebui să achite taxa de înscriere. Aceștia vor învăța să acorde primul ajutor până la sosirea ambulanței. Aceste cursuri sunt organizate periodic, de către personalul calificat al Serviciului Voluntar de Ambulanță Iași, în fiecare sfârșit de săptămână și în timpul săptămânii dacă există solicitări.”, a declarant Marius BENCHEA, directorul general al Serviciului Voluntar de Ambulanță Iași.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ