Curs premium de antreprenoriat oferit de DEVOS la IAȘI

DEVOS este o platformă de business, construind cea mai mare comunitate antreprenorială din Nord-Estul României. Moțivația din spatele DEVOS pentru care zi de zi se lucrează neîncetat este aceea că DEVOS creează pentru antreprenorii români contexte de învățare, interacțiune, colaborare, informare și ajutor reciproc, astfel încât aceștia să-și dezvolte afacerile, dar și comunitățile antreprenoriale locale, regionale și naționale.

”Curs intensiv de antreprenoriat​” cu Marius Ghenea este un eveniment premium de business, care are loc în perioada 14 – 15 mai 2019, la Hotel Ramada Iași. Ideea acestui curs a plecat de la premisa că antreprenoriatul se poate învăța!

Timp de două zile cei care se vor înscrie vor analiza și vor înțelege componentele cheie ale unei afaceri încă din etapă de startup, dar și pe parcursul dezvoltării acesteia și modul în care ele se întrepătrund pentru a clădi un business durabil, profitabil, solid și de succes.

Programul este util, în egală măsură, antreprenorilor aflați la început de drum, dar și managerilor din companii de profil antreprenorial, care își doresc să înțeleagă mai bine ce înseamnă viziunea antreprenorială și cum poate fi ea transpusă în practică de către manageri competenți.

VEZI VIDEO AICI

Argumente pentru care să te înscrii la cursul intensiv de antreprenoriat

– vei putea să îți faci sau să îți rafinezi după curs propriul plan de afaceri;
– vei învăța cum să îți finanțezi mai eficient afacerea, vei identifica noi surse de finanțare;
– vei înțelege mai bine realitățile financiare ale afacerii tale, vei putea face un buget mai realist;
– vei putea lua decizii mai repede și mai bine în propria afacere;
– vei putea delega mai eficient diverse responsabilități în cadrul echipei;
– vei putea identifica noi oportunități de piață, potrivite afacerii tale.

CUMPĂRĂ BILET

Cei care se vor înscrie la curs vor achita taxa în valoare de: 1315 lei, iar aici găsiți agenda evenimentului.

Marius Ghenea este unul dintre cei mai prolifici antreprenori români. Este partener în cadrul fondului de Venture Capital Catalyst România (3TS Capital Partners) și co-fondator al Venture Connect, o platformă de suport pentru antreprenori de tech start-up și investitori.

Platforma DEVOS

Misiunea DEVOS estea aceea de a oferi cele mai practice și utile evenimente de business (conferințe, workshopuri, seminarii) mediului de afaceri din România. Ideea acestei platforme s-a născut din pasiunea a trei oameni pentru antreprenoriat, care să ofere comunității de afaceri din Iași și din țară inspirație si suport pentru dezvoltarea afacerilor.

DEVOS oferă oamenilor de afaceri:
– evenimente de business networking premium;
– workshopuri și seminarii practice pentru creșterea afacerilor;
– masterclass-uri susținute de cei mai importanți oameni de business din România;
– o revistă de business scrisă de oameni de afaceri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ