Formator și Consilier pentru dezvoltare personală, la UAIC

Centrul de Dezvoltare Personală și Formare Profesională din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează înscrieri pentru următoarele cursuri: Formator și Consilier pentru dezvoltare personală.

În cadrul cursului Formator, participanții acumulează informaţii și îşi dezvoltă deprinderi esenţiale pentru a putea preda și îndruma procese variate de învățare. Pe parcursul celor 180 de ore de instruire și abilitare practică, cursanții parcurg teorii consacrate cu privire la designul, livrarea și evaluarea unui proces de formare, dar exersează și deprinderile necesare unui formator, aşa cum sunt definite în standardul ocupaţional în vigoare.

Înscrierile la acest curs se fac până la data de 22 februarie 2019,  pe adresa: centruldpfp@uaic.ro.

În cadrul cursului Consilier pentru dezvoltare personală, participanții acumulează informaţii şi îşi dezvoltă deprinderi esenţiale pentru îndrumarea clienților în diferite procese de dezvoltare personală. Pe parcursul celor 120 de ore de instruire, cursanții parcurg teorii consacrate cu privire la consiliere în vederea dezvoltării personale şi exersează deprinderile necesare unui consilier, aşa cum sunt definite în standardul ocupaţional în vigoare.

Înscrierile la acest curs se fac continuu, pe adresa: centruldpfp@uaic.ro.  Cursul se desfășoară dacă se formează o grupă de 14  persoane.

Cele două cursuri se adresează absolvenților de studii superioare cu diplomă de licenţă care doresc să dobândească sau să îşi dezvolte abilităţile de formator sau consilier pentru dezvoltare personală sau care sunt interesați de o carieră în resurse umane, organizaţii diverse în care se dezvoltă programe de formare sau consiliere.

Participanții primesc la absolvirea cursurilor un certificat emis de Autoritatea Naţională de Calificări (ANC, fostul CNFPA).

Mai multe informații sunt publicate pe pagina Centrului de Dezvoltare Personală și Formare Profesională.

LĂSAȚI UN MESAJ