Share

Casa de Cultura a Municipiului Iasi  ”Mihai Ursachi” Universitatea Populara organizeaza cursuri de invatare a limbilor straine:engleza, franceza, italiana, spaniola si germana.

  • LIMBA ENGLEZĂ – începători, mediu, avansaţi;
  • LIMBA GERMANĂ – începători, mediu, avansaţi;
  • LIMBA ITALIANĂ – începători, mediu, avansaţi;
  • LIMBA FRANCEZĂ – începători, mediu, avansaţi;
  • LIMBA SPANIOLĂ – începători, mediu.

Durata unui nivel de curs este de 40 ore. Veti avea o şedinţă pe săptămână de 3 ore, după-amiaza, pe percursul a 13 săptămâni de curs. Cursul se termină cu un test, se dă un calificativ şi o diplomă emisă de Casa de Cultură a Municipiului Iaşi „Mihai Ursachi” cu semnătura directorului şi ştampila instituţiei care atestă absolvirea cursului.

INSCRIERE

Înscrierile au loc până pe 17 octombrie 2016, zilnic (luni-vineri), intre orele 9:00 – 16:00, la sediul Casei de Cultura ”M. Ursachi”. Relaţii la tel.: 0232 267 547. Costul cursului: 350 lei. Plata cursului: integral la înscriere (excepțional, și în rate: 200 lei la înscriere, restul după ce începe cursul în decurs de două săptămâni)

Casa de Cultura a Municipiului Iasi  ”Mihai Ursachi”

 

www.culturacopou.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ