Share

Un tânăr în clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv din Iași a fost diagnosticat cu Covid-19 după ce a participat la pregătirea pentru exemenele naționale

“În conformitate cu recomandarea Direcției de Sănătate Publică Iași, s-a decis ca, în urma diagnosticării unui elev de clasa a VIII-a cu Covid 19, toate activitățile de pregătire pentru examenele naționale să fie continuate online, exclusiv la Liceul cu Program Sportiv (unde învață elevul diagnosticat), în restul unităților de învățământ din rețeaua școlară a județului Iași, cursurile de pregătire urmând a se desfășura la școală, conform programărilor inițiale” a declarat ANTOCI Luciana, purtator de cuvant ISJ IASI.

Elevul mersese la școală timp de două zile (miercuri si joi) pentru pregătire. Toată familia acestuia a fost testată pozitiv cu noul Coronavirus.

Elevul de clasa a VIII-a a luat parte la cursuri împreună cu alți 11 colegi, care de acum nu vor mai veni nici ei la școală. Urmează să fie testată fiecare persoană cu care elevul a intrat în contact și să se stabilească exact numărul infectărilor.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ