Share

La momentul actual, 3.466 de elevi sunt afectați de suspendarea cursurilor din  unitățile de învățământ în întreaga țară

În judeţul Iaşi, sunt unităţi de învăţământ închise în acest moment. Mai precis, Liceul Waldorf şi Fundaţia EuroEd, sunt închise parțial.

“Liceul Waldorf, în care sunt suspendate 6 clase de elevi şi Fundaţia EuroEd, în care sunt suspendate 2 clase de elevi. Dacă situaţia prezentă va rămâne în acest mod, este posibil ca aceste unităţi de învăţământ să râmână închise şi în viitorul apropiat”, declară purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi, Sabina MANEA.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, a declarat că două unităţi de învăţământ au cursurile parţial suspendate din cauza prezenţei virozelor respiratorii şi a infecţiilor manifestate de către elevi.

“Aceste două unităţi de învăţământ au cursurile parţial suspendate din cauza prezenţei virozelor respiratorii şi a infecţiilor manifestate de către elevi. În acest moment, nu se poate oferi un număr estimativ al cazurilor, însă dacă situaţia va lua amploare şi în alte instituţii, se va recurge la acceaşi masură, şi anume, suspendarea cursurilor, tocmai pentru a preveni răspândirea acestor viroze”.

În urma notei pe care Ministerul Educației și Cercetării a transmis-o Inspectoratelor Școlare Județene/Inspectoratului Școlar al Municipiului București, la data de 03.02.2020, situația centralizată la nivel național arată în felul următor:

Citeste si   VIDEO l Oamenii din Podu ILOAIEI sunt exasperați de starea DRUMURILOR județene administrate de CJ IAȘI

În județul Argeș, este o unitate de învățământ închisă integral.
În Municipiul București, sunt 23 de unități de învățământ închise parțial.
În județul Cluj, este o unitate de învățământ închisă parțial.
În județul Giurgiu este o unitate de învățământ închisă integral.
În județul Ilfov este o unitate de învățământ închisă parțial.
În județul Neamț este o unitate de învățământ închisă integral.
În județul Olt este o unitate de învățământ închisă parțial.
În județul Sibiu este o unitate de învățământ închisă parțial.

Citeste si   Congresul Național al Asociației Române Romtransplant Ediția a 11-a, Online via ZOOM 22-26 septembrie, 2020


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ