Locuitorii comunei vasluiene Lipovăţ s-au săturat! Oamenii nu mai au linişte de când o femeie a cumpărat o casă şi un teren, pe care l-a transformat într-un fel de “crescătorie de câini”

A strâns maidanezi din tot judeţul şi – fără să aibă nicio autorizaţie – îi creşte pe toţi, la grămadă. Şi asta nu e cea mai mare problemă. Maidanezii nu sunt deloc prietenoşi, iar când scapă din curte, nu iartă pe nimeni. Indiferent dacă este vorba despre oameni sau orătăniile lor.

Citeste si   Cum AFECTEAZĂ noile măsuri ale Ordonanței Militare nr. 7 Aeroportul din IAȘI

Oamenii au ajuns la capătul răbdării. Zi de zi, au aceleaşi discuţii cu paznicul adăpostului. Câinii nu sunt supravegheaţi suficient. Scapă din ţarc şi atacă oamenii.

Edilul comunei Lipovăţ spune că se confruntă cu cea mai grea situaţie de când e primar. Însă, speră să rezolve situaţia cât mai repede.

Citeste si   Alte 6 DECESE din cauza COVID -19 au fost raportate în România! Numărul la NIVEL național a AJUNS la 146

Proprietara patrupedelor a cumpărat terenul la începutul lunii iulie. Din dragoste pentru animale, a adus acolo în jur de 50 de câini strânşi din toţi judeţul Vaslui.

Peste 30 de plângeri au fost depuse la poliţie. Până acum proprietara animalelor s-a ales cu o amendă de 500 de lei pentru că nu şi-a supravegheat câinii.

Citeste si   Pe teritoriul României, au fost CONFIRMATE 3613 de cazuri de persoane INFECTATE cu virusul COVID – 19