Share

Dan Ioan Cușnir, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sucevei, a organizat în cursul zilei de astăzi (15.09. n.r.) o conferință de presă în Parcul de lângă PSD Suceava. În cadrul conferinței Dan Cușnir și-a reluat discursul început ieri(14.09 .n.r.)despre proiectele pe care dorește să le inițieze și totodată despre nerealizările actualei conduceri a Primăriei Sucevei. În timpul prezentării programului său pentru următorii 4 ani, Cușnir a fost întrerupt de același contracandidat independent la Primăria Municipiului Suceava, Ionuț Neșculescu.

Citeste si   Gheorghe FLUTUR reales președinte la CJ SUCEAVA! Gheorghe FLUTUR: ”Este o VICTORIE clară a mea și a echipei mele!”

Ionuț Neșculescu a venit la microfon și a cerut socoteală liderului PSD Dan Cușnir întrebându-l cu cine luptă, ce a făcut pentru Suceava și urmărește punând mâna pe Primăria Sucevei. În timpul acuzațiilor făcute de contracandidatul său, Cușnir a preferat să se ascundă în spatele presei, abordare avută și în cadrul conferinței de ieri.

Citeste si   Ilie BOANCHEȘ, actualul primar la VATRA DORNEI

Intervenția cetățeanului poate fi văzută la minutul 6:50

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Marţi, 15 septembrie 2020

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ