Share

Cvadrupletii născuţi în vară au ajuns acasă

Bucurie amplificată la forța a patra într-o familie din judeţul Iaşi. Bebeluşii s-au născut înainte de termen şi au fost ţinuţi în maternitate ca să ia proporția corespunzătoare.

Cei patru bebeluși nerăbdători să îşi cunoască părinţii au venit pe lume cu două luni mai devreme. A fost prima surpriză pentru mama din Lespezi care nu făcuse niciun control în timpul sarcinii.

Citeste si   Rectorul TUIASI, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, reales vicepreședinte al Consiliului Național al Rectorilor
„Nu ne așteptam să nu ne aducă nici o mașină de salvare”

„Copiii deocamdată sunt bine, au ajuns noaptea trecută, însă, până s-au acomodat a mai durat. E trist că nu au vrut să ne dea o mașină de salvare, asta-i vestea mai tristă. Am plătit mașină din Iași până în Lespezi 4 milioane de lei. Nu a fost disponibilă nici o Salvare și mă așteptam să ne dea, dar putea să ne dea, pentru că e unicul caz în România. Nu știu, la Ministrul Sănătății dacă așa se lucrează…, dacă se întâmplă să se îmbolnăvească unul din copii, ce facem?!, a declarat Cozma, tatăl cvadruplețiilor. 

Citeste si   Activități în sistem integrat în județul Iași pentru prevenirea și limitarea infectării cu SARS-CoV-2

Din declarația dată redacției BunăDimineațaIași, părinții copiilor sunt mulțumiți de serviciile medicale, dar speră pe viitor la un ajutor mai mare, cu privire la transportul lor.

Medicii susțin că o asemenea naştere apare o dată la jumătate de milion de cazuri. Medicii i-au ţinut în incubator două luni şi abia acum au reuşit să îi aducă la greutatea pe care ar fi trebuit să o aibă la naştere. Familia s-a reunit: 10 copii cresc acum în familia Cozma.

Citeste si   Ludovic ORBAN: 14 SECUNDE DE TĂCERE când a fost întrebat despre POSIBILA întoarcere a lui CHIRICA la PSD

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ