ideall.ro

E.ON Energie România pierde tot mai mulţi clienţi! Şi culmea, nu înţeleg de ce!

Lipsa investiţiilor, creşterea preţurilor către consumatorul final, servicii de proastă calitate şi atitudinea respectiv practica ce a decurs din deţinerea monopolului iată câteva dintre motivele care i-au adus pe români la LIMITA RĂBDĂRII. 

Cu toate acestea, E.ON nu înţelege cum este posibil să piardă o cotă de piaţă semnificativă, într-un interval atât de scurt de timp!
Prezentăm totuşi comunicatul de presă al E.ON care demonstrează fără putinţă de tăgadă faptul că E.ON îşi va continua atitudinea aceasta sfidătoare la adresa românilor.
Acesta este rezultatul unei greşeli fundamentale comise de statul român care a permis cedarea exploatării resurselor naturale de către corporaţiile internaţionale.

Pentru că, practic, E.ON exploatează munca titanică a românilor depusă în anii ’50 – ’90. 

”E.ON Energie România încurajează competiţia, atâta timp cât aceasta se desfăşoară cu respectarea principiilor care asigură funcţionarea corectă a mecanismelor pieţei concurenţiale. În acelaşi timp, compania contestă practicile neloiale care conduc la inducerea în eroare a consumatorilor şi implicit, la prejudicierea intereselor lor.
Noţiunea de piaţă concurenţială înseamnă existenţa unei rivalităţi de piaţă, în care fiecare companie încearcă să ofere cea mai bună combinaţie de preţuri, calitate şi servicii conexe, dar toate acestea trebuie să se realizeze cu respectarea uzanţelor cinstite şi a principiului general al bunei-credinţe specifice concurenţei loiale.
În acest moment diverse companii din piaţă desfăşoară, prin intermediul agenţilor de vânzări, activităţi de contractare de noi clienţi şi de determinare a acestora să îşi schimbe furnizorul. Ne-au fost semnalate cazuri în care reprezentanţii unor astfel de companii vizitează persoane în vârstă, afirmând că sunt „de la lumină”, că trebuie semnate contracte noi şi că E.ON este acelaşi furnizor cu compania pe care aceştia o reprezintă.
Utilizarea noţiunii de „înnoire a contractelor de furnizare” are menirea de a crea confuzie în rândul clienților care au deja încheiate contracte de furnizare energie electrică.
Considerăm că prin aceste practici, consumatorilor  le sunt încălcate drepturile fundamentale cu privire la informarea corectă, clară şi completă astfel încât aceştia să poată lua o decizie în cunoștință de cauză, inclusiv în ceea ce priveşte schimbarea furnizorului” – E.ON Energie România
babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ