Share

Dacă vreți să-l votați, medicul Tudor CIUHODARU candidează, de data asta, pe lista PSD

Ar trebui însă să o faceți în cunoștință de cauză! Cine este Ciuhodaru? Ce parcurs politic are acesta? Ce a făcut pentru sănătatea ieșeană?

Cum am mai arătat pe parcursul anilor trecuți, Tudor CIUHODARU este un personaj cinic, populist și superficial!

O radiografie completă a medicului-deputat nu îl avantajează deloc pe acest individ aflat într-o continuă și asiduă preocupare de beneficii strict personale.

În toamna anului trecut și în stilu-i populist care l-a consacrat, deputatul Tudor CIUHODARU a venit cu o nouă propunere care să îl aducă în ochii opiniei publice. Cu respectiva ocazie, doctorul – politician, sprijinea ideea instituirii ”Zilei pacientului ars” pe 30 octombrie. Contextul? Marcarea ”celui mai grav incendiu din România dintr-un club de noapte”.

Citeste si   Acțiuni la Hârlău pentru siguranța cetățenilor

Iată deci că uzualele inițiative populiste ale lui Ciuhodaru sunt completate de un cinism fără margini.

Noua clinică de chirurgie plastică şi reparatorie de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, în cadrul căreia a fost organizat compartimentul „Marele Ars”, este o investiţie de aproape 40 de milioane de lei a Ministerului Sănătăţii. Deşi lucrările de reabilitare a spaţiului s-au încheiat în primul trimestru din 2017, noua clinică nu este folosită încă pentru îngrijirea bolnavilor din lipsă de echipamente.

Ioan Bârliba: “Dl Ciuhodaru nu a făcut nimic pentru compartimentul „Marele Ars””

Întrebat la sfârșitul anului trecut care a fost contribuția reală a medicului Ciuhodaru la concretizarea compartimentului „Marele Ars”, managerul Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi acesta a răspuns:

Anul acesta (2018 – n.r.) am făcut cinci demersuri pentru clinică. Am fost la Ministerul Sănătăţii cu memorii în care am specificat că o clădire stă neutilizată de aproape un an de zile şi că trebuie adusă aparatură să dăm drumul activităţii. Clinica este în stadiul unei case în care s-a făcut curăţenie în proporţie de 100/100, dar care nu are mobilă. Avem instalaţie de ventilaţie, climatizare, căzile speciale, dar ne lipsesc mese de operaţie, lămpi scialitice, injectomate, infuzomate, instrumentar chirurgical“, a explicat ec. Ioan Bârliba, managerul Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi.

Citeste si   Acțiuni ale politiștilor IEȘENI pentru siguranța cetățenilor

Întrebat ce părere are despre demersul lui Ciuhodaru legat de decretarea unei zile naționale dedicate ”Pacientului ars”, în condițiile în care la Iași, compartimentul „Marele Ars” nu este folosit încă pentru îngrijirea bolnavilor din lipsă de echipamente, Bârliba a precizat: “Dl Ciuhodaru nu a făcut nimic pentru compartimentul „Marele Ars””.

Răspunsul este mai mult decât concludent. Acesta este un exemplu clar de populism ieftin, administrat de un personaj superficial, medic și deputat deopotrivă, care este totuși atât de cinic încât pune imaginea proprie mai presus de sănătatea populației! Unde sunt oare medicii care pe vremuri nu aveau nevoie de nici o prezentare? Faptele acelor medici și omenia de care dădeau dovadă în relația cu pacienții erau cea mai bună reclamă!

Citeste si   PSD și PNL, bătălie pentru primari. Pîrvulescu: La momentul acesta, nimeni nu poate constrânge pe cineva de la ce partid să candideze

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ