Share

Dacian Ciolos confirmă dezvăluirile făcute de ŞTIRIPESURSE, mai exact, întâlnirea de la Washington cu susţinătorii Platformei România 100.

Fostul premier însă plusează şi face afirmaţii surprinzătoare. Cioloş susţine că pe lângă reuniunea cu simpatizanţii săi, a avut o întrevedere şi cu reprezentanţi ai Departamentului de Stat.

Întâlnirea evocată de Cioloş ridică însă semne de întrebare, ea având loc, potrivit acestuia, în contextul semnalului de alarmă pe care oficialii americani l-au transmis în legătură cu modificările la Legile Justiţiei.

“Am petrecut câteva zile la Washington pentru activități profesionale și am avut plăcerea să fiu de Ziua Națională alături de membri ai comunității românești din SUA, la recepția organizată de Ambasada României.

Am profitat de această deplasare pentru a mă întâlni și cu susținătorii Platformei România 100 iar apoi am avut o întrevedere informală la Departamentul de Stat (după semnalul de alarmă pe care oficialii americani l-au transmis în legătură cu modificările la Legile Justiției).”, a scris fostul premier pe Facebook.


Share
Citeste si   Candidatul PSD la președinția CJ Cluj, probleme cu legea în trecut
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ