Share

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a postat în data de 24 august un răspuns la comunicatul de presă făcut de Președintele PNL Iași, Costel Alexe. În comunicatul liderului liberal, acesta denumește membrii partidului social democrat ” relicvele radioactive ale PSD„ și susține cu tărie faptul că își dorește să scape de acești politicieni.

Tot mai mulți primari social democrați aderă la PNL

Totuși, Costel Alexe uită faptul că un număr foarte mare din primarii social democrați au trecut în Partidul Național Liberal în ultima perioadă. Mai mult decât atât, candidatul la Primăria Municipiului Iași, Mihai Chirica, este fost membru PSD.

Citeste si   SURSE Klaus Iohannis, la întâlnirea de urgență cu liderii PNL: Atacați mai mult PSD!

În mesajul postat pe pagina sa personală liderul PLUS, Dacian Cioloș, a declarat:

”În acest context suprarealist nu ne rămâne decât să îi mulțumim lui Costel Alexe că recunoaște adevărul. Luptă cu PSD atât de aprig încât e gata să primească toată organizația locală în PNL. Cum ar veni, „au luptat până au căzut sub masă” sau, după caz, „au luptat, dar au și colaborat”.

Oare nu ar fi mai cinstit ca domnul Alexe să fie corect cu alegătorii din Iași și să se înscrie el în PSD? Până la urmă, arată a ipocrizie să iei oamenii PSD și să îi înscrii la tine în partid pentru că le e rușine să defileze cu numele propriului partid, după cum vedem că procedează și doamna Firea la București. Momentan avem aceeași Mărie cu alta siglă.

Între timp, îi recomandăm domnului Alexe să mai recruteze câțiva pesediști care să se înscrie în PNL și astfel să nu voteze moțiunea de cenzură împotriva guvernului ca să nu rămână ministrul Mediului fără loc de muncă. Singura problemă ar fi că pesediștii au mai dat jos câteva guverne care le aparțineau, așa că domnul Alexe va trebui să fie foarte clar când le va explica al cui e guvernul, al lor sau al celorlalți”


Share

LĂSAȚI UN MESAJ