Share

“PSD  a pierdut alegerile la Bucuresti. La Sectorul 1, Tudorache a incercat sa fraudeze alegerile si a fost prins. In disperare de cauza s-au gandit sa inventeze o minciuna mai mare. (…) Au jucat o carte mai mare azi-noapte pe televiziunile de casa incercand sa prosteasca bucurestenii ca niste imagini banale, firesti, care sunt dovada unui complot inimaginar. Voi demonta fiecare minciuna si voi arata nu doar ca Clotilde Armand este primarul Sectorului 1, ci si ca scaparea de PSD e o chestiune de viata si de moarte”, a afirmat Barna.

Citeste si   Joe Biden, gafă de proporții: Candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite l-a confundat pe Donald Trump cu George Bush

Copresedintele USR a luat pas cu pas fiecare aspect important din imaginile care au devenit deja virale in media, facand chiar obiectul unui dosar deschis de Parchetul General, precizand:

“Ideea ca imaginile ar fi fost de aseara (30 septembrie -n.r.) este o minciuna ordinara. Sunt din seara zilei de luni (28 septembrie – n.r.), cand Biroul Electoral de Sector (BES) 1 era in plina activitate, incercand sa valideze activitatea celor 9 sau 11 sectii. Deci, BES1 era deschis si in activitate, iar reprezentantii tuturor partidelor erau acolo.

Citeste si   Ludovic Orban, în vizită oficială la Paris: Am deschis o nouă pagină în parteneriatul strategic

Idee ca s-a plecat cu saci pe usa: Usa respectiva da in sectia de vot.

Ideea ca USR a furat saci: Domnul care ia sacii face parte din personalul tehnic al BES 1, respectiv angajat DGASPC Sector 1 pe timpul desfășurării activității biroului, e soferul lui Tudorache si a iesit cu sacii la dispozitia presedintelui sectiei.

BES cu presonalul sau a decis ca sa reverifice procese verbale si sa renumere semnaturile pentru a putea inchide procesele verbale.

Citeste si   Ludovic Orban va participa la reuniunea Consiliului OCDE. Programul vizitei premierului în Franța

Setul de iamgini cu sacii readusi in incapere: In imagini apare un domn, Galca Mihai Florentin, reprentant in birou electoral din partea unui alt partid decat USR PLUS”.

In concluzie, Dan Barna a subliniat ca la bazat acestui “scenariu” pus la cale de social-democrati este incercarea de “a pune sub presiune BES1”. 

“Repet si sunt foarte clar: nu vom accepta nicio presiune de acest tip! Oricata mizerie va fi distribuita (…), USR va ramane consecvent principiului legalitatii”, a conchis acesta. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ