Daca la capitolul repetentul saptamanii a fost nominalizat Dan Barna pentru o gafa monumentala, la capitolul premiantul saptamanii, Miron Mitrea l-a nominalizat pe Marcel Ciolacu pentru activitatea Parlamentului din ultima perioada, dar si pentru iesirile publice in piata si promovarea produselor romanesti.

“Premianul Saptamanii – Marcel Ciolacu este premiantul saptamanii. A reusit sa coordoneze Parlamentul ca sa scoata 3 legi bune si l-am vazut in piata facand reclama produselor romanesti. Pentru asta este premiant”, a spus Miron Mitrea.

Citeste si   ANUNȚUL ministrului Economiei: REGULILE pentru deschiderea teraselor, publicate vineri seară

Dan Barna este la capatul celalalt al clasamentului pentru ca a votat legea prin care ar fi urmat sa se poata executa pedepsele de inchisoare pana la 7 ani, la domiciliu.

“Dan Barna este corigentul saptamanii. Sef de partid care iese si spune ca a votat o lege din greseala. Nu am vazut nicio initiativa din partea lui in aceasta perioada. 

Citeste si   Câte persoane vor putea merge la petrecere sau la film de la 1 iunie. Anunțul ministrului Marcel Vela 

“Trece prin senat legea cu puscaria la domiciliu, ia foc opinia publica si iese Dan Barna si spune ca a votat din greseala. Esti repetentul saptamanii”, a spus Miron Mitrea

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ