Share

“Toate măsurile anunțate în ultimele zile au adus numai haos în sistem, pentru că au transferat toată responsabilitatea în seama consiliilor școlare. Chiar și în situația în care la nivel de sector sau de județ s-a stabilit un anumit scenariu, cum este în București scenariul hibrid, consiliile profesorale pot decide altceva, în funcție de situația reală. Practic, Guvernul a aruncat toată răspunderea pe umerii acestor consilii, ai profesorilor și, în ultimă instanță, ai elevilor și părinților,” a afirmat  Popescu.

Citeste si   Ministrul Sănătății Nelu Tătaru: Susțin proiectul propus de Mugur Cozmanciuc, un spital județean nou la Neamț este imperios necesar

Pe lângă această comunicare defectuoasă, susține candidatul PSD la Primăria Sectroului 2, executivul a amplificat și mai mult haosul nerespectându-și nici propriile promisiuni.

“Guvernu nu a pus la dispoziție măști, materiale dezinfectante, a l[sat totul pe seama primăriilor. Toate aceste norme ar fi trebuit date la începutul verii, pentru a evita situația în care s-a ajuns, să nu știe nimeni exact cum va începe școala. (…) Cu tabletele, din luna mai ni s-a spus de la Guvern că se vor cumpăra pentru cei care au nevoie. Ni s-a comunicat în urma cu 3-4 zile că nu se pot achiziționa acele tablete,” a mai precizat Dan Cristian Popescu, candiat din partea PSD la Primăria Sectorului 2.

Citeste si   VIDEO Adrian Severin, exclusiv, la Realitatea PLUS: George Maior este ambasadorul Statului Paralel. Cum a acționat împotriva unui președinte

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ