Share

În cursul zilei de ieri, Daniel Minciună, fost consilier județean din partea PNL a căzut secerat în Aeroportul Iași.

Moartea a survenit în urma unui atac de cord.

„La locul accidentului s-a prezentat un echipaj, care a găsit un bărbat în comă profundă. A fost intubat şi ventilat mecanic. După zece minute a făcut stop cardio-respirator. Medicul a iniţiat manevrele de resuscitare a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

Daniel Minciună era apreciat în mod deosebit, de către cunoscuți, colegi și prieteni pentru calmul și bunătatea lui. Era foarte bine pregătit din punct de vedere profesional.

În 2009 a intrat în PNL Iași. Ulterior a devenit consilier al Președintelui Consiliului Județean, Cristian Adomniței.

Citeste si   5.343 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Din 2012 a fost director al Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor. Din 2016 a fost consilier județean.

A fost foarte incisiv și activ în plan politic. Dar cei care îl cunosc, apreciază că a pus la suflet toate dezamăgirile pe care le-a avut în activitatea politică în ultima perioadă.

Comunitatea a pierdut în persoana lui Daniel MINCIUNĂ un profesionist și o persoană dedicată dezvoltării IAȘULUI.

Dumnezeu să-l ierte!

Mesajele colegilor și prietenilor au inundat rețelele sociale.

 

O să ne lipsești, Om Bun, Suflet Frumos, Daniel Minciună!

Grigoras Marian

 

Tocmai ce venise din Athos. Imi marturisise ca a facut drumul asta pentru tatal sau ajuns la varsta la care te poti astepta la orice. Mi-a adus tămâie si o iconita. Mi le-a dat cu ochii limpezi si stralucitori. Mi-a povestit, fara răsuflare, vreo două ore, călătoria din care s-a întors spunandu-mi: Marius, Dumnezeu exista! Stiu, Daniel! Si i-am spus povestea mea. Povestea Mariei, de fapt.
Dragilor, ne-a binecuvântat Cel de Sus sa il cunoaștem. Sa ne bucuram si sa il avem de exemplu. M-a onorat cu prietenia si încrederea lui. Dar m-a si dojenit cum nici mama nu o putea face. Sa ne rugam sa il treacă Cel de Sus in randul celor drepti si sa dea putere familiei lui frumoase.,

Marius Sorin Danga

 

Sunt socat de disparitia colegului nostru Daniel Minciuna. Ieri am fost alaturi de el la sedinta extraordinara de Consiliu Judetean, acum am aflat ca nu mai e printre noi. Dumnezeu sa te ierte, Daniel!

Romeo Vatra

 

O zi îngrozitor de tristă. Dumnezeu să îl odihnească în pace şi să dea putere familiei!

Diana Sanda Mihalcea

 

Cu tristețe, membrii Filialei PNL Iași au aflat de trecerea în neființă a colegului și prietenului Daniel Minciună. Suntem alături de familie și cei apropiați!
Dumnezeu să te odihnească!

PNL IASI

 

Citeste si   CUM funcționează finanțările neoficiale ale partidelor? Speța viitorului deputat Marius MINEA rămas dator cu 230 000 euro la anturajul PNL IAȘI!

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ