Share

 

„Pot să spun că m-au furat, nu pot să spun că am pierdut. M-au furat, deci este o diferenţă”, a declarat Daniel Tudorache la sediul central al PSD, unde are loc o şedinţă a conducerii partidului cu organizaţia PSD Bucureşti. Tudorache este președinte al Organizației PSD Sector 1.

El reclamă faptul că nu s-a ținut cont de reclamațiile pe care le-a depus, pentru că s-a considerat că ar fi fost înaintate prea târziu.

Citeste si   Încă o localitate din țară intră în CARANTINĂ. Indice RECORD de infectări în ultimele 14 zile raportat la numărul de locuitori

„Nu au constatat că nu s-a întâmplat nimic, ci că le-am depus târziu. Cum să le depun pe data de 29, când faptele s-au petrecut pe 30?! (…) Mi se pare că a fost un furt pe faţă şi eu consider că n-am pierdut, am fost furat”, a mai declarat, vineri, Tudorache.

Potrivit rezultatelor finale la alegerile locale din 27 septembrie 2020, publicate de Autoritatea Electorală Permanentă, noul primar al Sectorului 1 al Capitalei este Clotilde Armand, care a candidat din partea USR-PLUS. Aceasta a a câștigat la o difernță de 1.004 voturi în fața lu iDaniel Tudorache. Clorilde Armand a obținut 40,94% (36.455 de voturi), iar Daniel Tudorache – 39,81% (35.451).

Citeste si   Edilul din Șotrile, condamnat pentru pornografie infantilă, nu renunță la Primărie. Vrea să candideze din nou

Daniel Tudorache a declarat că își dorește un mandat de parlamentar la alegerile din decembrie dacă nu se rezolvă cu contestația. El a răspuns unei întrebări a jurnaliștilor prezenți la sediul PSD București.

De asemenea, îtrebat dacă este de acord ca Mitică Dragomir să fie pe lista de consilieri generali, el a arătat că acesta a fost pus pe listă de Gabriela Firea şi de staff-ul de campanie şi că a văzut lista atunci când a apărut.

Citeste si   Parlamentare 2020 Olt. Lista Pro România pentru Senat a fost respinsă din cauza lipsei candidaților femei

„Nu l-am pus eu, deci nu pot comenta. L-am văzut şi eu, ca şi dumneavoastră, pe listă. Doamna Firea (l-a pus pe listă – n.r.) şi cu staff-ul ei de campanie”, a mai precizat liderul PSD Sector 1. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ