Share

Daniel Tudorache, candidatul PSD la primăria Sectorului 1, acuză presiunea creată de către candidații USR asupra Biroului Electoral de Sector (BES) în ceea ce privește numărarea voturilor.

„Sunt peste reprezentantii din Biroul Electoral de Sector (BES). Pun presiune, deci e ceva ilegal”, a afirmat Tudorache, inaintea discutiilor pe care urmeaza sa le aiba, astazi, la sediul PSD, cu liderul partidului, Marcel Ciolacu.

Intrebat cum comenteaza faptul ca o persoana, candidata la Consiliul local al sectorului 1, a fost identificata cu 100 de procese verbale asupra sa, social-democratul a raspuns: „Era curier, are dreptul sa stranga procesele verbale. Nu stiu daca avea 100 (de procese verbale – n.r.). Cu siguranta avea mai putine, dar avea dreptul sa stranga acele procese verbale de la reprezentantii PSD-ului din sectie”. Ulterior, el a afirmat ca ar fi fost vorba, de fapt, despre  un reprezentat al partidului care a strans procesele verbale de la reprezentantii PSD din sectii. “Atata tot. Si a si intrebat, s-a dus la presedintele BES-ului, un procuror, si l-a si intrebat: “Domne, ce  ilegal aici?” Iar acesta  a zis “Nu e nimic ilegal”, a explicat Tudorache.

Citeste si   Spovedania lui Cristian Rizea: Cine e al doilea străin folosit de servicii

In ceea ce priveste acuzatii de faruda lansate la adresa sa, precum si plangerea penala, Daniel Tudorache a spus: “Treaba lor, e o tara libera. Poate sa faca cate plangeri vrea”.

Intrebat daca inca mai spera sa castige scrutinul din 27 septembrie, acesta a aratat ca BEC va spune cine este castigator si cine nu. “Dupa numaratoarea noastra paralela, noi consideram ca avem un plus de 200 de voturi, dar in final BEC-ul va spune cine este castigator”, a spus candidatul PSD la primaria Sectorului 1.

Citeste si   100% TU DECIZI! Nicolae Bănicioiu, ministrul care a adâncit rana Colectiv, veșnic fidel trădătorului Ponta

In context, el a precizat ca a depus aseara, pana in ora 12:00, o solicitare de renumarare a voturilor, subliniind ca: “Daca toti isi doresc transparenta, hai sa o facem (renumararea voturilor -n.r.)! Si daca si USR isi doreste transparenta, sa fie de accord cu aceasta solicitare si voturile exprimate sa fie renumarate”.

Cat priveste un posibil repros pe care ar avea sa si-l faca, acestea a spus: “Nu am reusit sa trec PUZ (Planul Urbanistic Zonal – n.r.). Bine, el a fost blocat. Asta e singurul meu regret”.

Citeste si   Încă un social-democrat demisionează din partid și candidează pe listele PER la parlamentare. Despre cine este vorba

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ