DARE Academy, partener strategic VEO Worldwide Services, organizează al doilea eveniment de recrutare în Iași din acest an, unde va selecta noua generație de olimpici în comercial

Evenimentul are loc vineri şi sâmbătă, 19-20 aprilie 2019, la Hotel Unirea, Piaţa Unirii,  începând cu ora 9.00. Invitat special în cadrul evenimentului este Lucian Roşu, aplinist.

DARE to challenge yourself!

Organizate sub îndemnul „Challenge yourself”, evenimentele de recrutare DARE se finalizează cu oferte ferme de angajare pe posturile de buyer şi seller disponibile în sediile VEO. În maximum 48 de ore de la finalizare, participanții vor afla dacă vor face parte din echipa VEO.

O sesiune de recrutare DARE înseamnă: un proces de recrutare rapid și diferit, o zi intensivă petrecută cu echipa DARE, interviuri,  discuții libere, prezentări, jocuri de rol, sesiune de întrebări și răspunsuri şi întâlniri cu buyeri experimentați care împărtășesc din experienţa lor, plus feedback final în 48 de ore în vederea angajării.

Angajările rapide sunt rezultatul unor analize riguroase ale profilelor de candidați. În cadrul evenimentului, participanții au ocazia să își dovedească abilitățile care îi califică pentru jobul de buyer sau seller. Capacitatea rapidă de decizie a candidaţilor – dacă să accepte oferta de angajare sau nu – este iarăși o calitate care le atestă profilul comercial!

Echipa din Iaşi, cel mai mare platou comercial VEO, caută noi colegi!

La evenimentele de recrutare DARE de anul acesta din Iași, Constanța şi Braşov au avut peste 200 de candidaţi din care au primit oferte de angajare 100 de persoane. A fost o provocare lansată de trainerii DARE ca participanții selecționați să se auto-depășească și să-și construiască drumul într-o carieră internaţională.

Candidații care vor să accepte provocarea trebuie să convingă prin motivație, ambiție, dorință de învățare și hotărârea de a-și depăși limitele pentru a deveni cei mai buni. Trebuie, mai ales, să stăpânească cel puțin o limbă străină la nivel avansat.

În Iaşi, DARE caută vorbitori de limba maghiară, germană, italiană şi turcă care să își dorească o carieră în comerţ internaţional

Performanța prin inducție!

Performanța și ambiția sunt caracteristicile principale pe care trainerii DARE le caută în candidații la postul de specialist în comerț internațional. Iar autodepășirea și anduranța sunt caracteristici găsite adeseori în campionii sau olimpicii pe care îi urmărim, îi sprijinim și îi admirăm.

În acest spirit, participanții la evenimentul din Iași vor avea oportunitatea să se inspire de la Lucian Roşu, geograf, sportiv, aplinist, fotograf:

“Cinci kilograme pierdute, feţe arse, buze crăpate, trei nopţi nedormite la 7000 de metri, temperaturi de -15 grade, vânt puternic şi totuşi steagul României a fluturat la 7495 m, pe 15 august, ora 16:30. Ascensiunea a durat 13 ore, am fost în total 13 alpinişti care am ajuns sus.”

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație din partea echipei DARE Academy. Selecția de participanți se face în urma CV-urilor trimise pe adresa cariere@dare-tradeacademy.com sau pe formularul de pe site http://dare-tradeacademy.com/ro/guest/candidate_application?session_id=105.

Persoana de contact:

Camelia Gherasim| Site Manager

REWO Business Center, str Pacurari nr 116B, NR 15

E-mail: cgherasim@veoworldwide.ro Mobile: +40 771 140 629

http://veoworldwide.com

https://www.facebook.com/daretradeacademy/

LĂSAȚI UN MESAJ