Share

“Ponta, prim ministru, îl ajută pe Negoiță, fratele primarului de la Sectorul 3. Cam ăsta e circuitul, nu?”, a fost întrebat Dragomir. “Da”, a răspuns acesta.

“Ce le-a promis, în afară de Dinamo, care i-a scutit de vreo 24 de milioane de dolari, n-a ajutat niciun club”, a mai spus Dragomir. 

“N-a fost deloc o măsură legala, dar asta e. A fost scutită Dinamo de vreo 23 de milioane și ceva… Da, (că a vrut Ponta, n.r.). Când ești la buutoate și ai puterea asta… Dumnezeule, prim-ministru”, a spus Dragomir.

Citeste si   Monica Anisie: Propunem suspendarea cursurilor pentru 14 zile 

De altfel, potrivit unor surse, ajutorul primit de Ionuț Negoiță ar fi și motivul pentru care fratele său, Robert Negoiță, s-a aliat cu partidul lui Victor Ponta la alegerile locale. În aceeași emisiune, Dumitru Dragomir l-a acuzat pe fostul premier că este mincinos.

Întrebat dacă a fost prieten vreodată cu Victor Ponta, acesta a replicat: “Nu, nicioadată! Mințea cum respiră. Uitați-vă la TV ce spune, mă apucă nebunia când îl aud.”

Citeste si   VIDEO Cîțu îl provoacă pe Ciolacu: Expuneți-le oficialilor europeni planurile economice ale PSD sau renunțați la imunitate, să vedem cine minte

“A trădat PSD-ul, acum a trădat-o și pe Firea, a trădat pe toată lumea”, a mai spus Dragomir. 

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a mai amintit despre un episod în care Victor Ponta a intervenit pentru ca el să nu mai fie ales șef al LPF.

“Becali a fost foarte mult timp prieten cu Ponta. A ajutat si să mă dea pe mine afară de la Ligă. Mi-a spus Becali că eu nu aveam de unde să știu. L-a sunat din Dubai, el era la pușcărie. Ponta cu Ghiță în Dubai. Și mi-a confirmat și Ghiță că l-a sunat pe Gigi. Becali s-a enervat puțin și mi-a zis: “Ce, băi, Ponta, ce vrei? Sunt prieten cu el, trebuia să-l ajut”.”, a mai spus Dragomir. 

Citeste si   Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie: ”Guvernul și autoritățile locale gestionează acest proces”

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ