Share

Un bărbat a forțat filtrele de protecție și a încercat să pătrundă cu o autoutilitară într-o zonă pietonală, unde urmau să aibă loc manifestațile cu ocazia Zilei Naționale.

La volanul autoutilitarei se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani, fiul unui om de afaceri din Holboca. Polițiștii au descoperit că bărbatul avea o alcolemie de 1,05 mg/ litru de alcool pur în aerul expirat.

Citeste si   SPITALUL MOBIL întâmpină noi PROBLEME! Marian GRIGORAȘ: „Îmi exprim MÂHNIREA față de DECLARAȚIILE făcute astăzi de dl. Maricel POPA”

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, însă până în prezent nu se cunosc clar intențile bărbatului. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Din fericire, nu au existat victime.

Atunci când a fost întrebat de polițiști de ce a comis accidentul, bărbatul le-ar fi răspuns că și-a petrecut 2 ani în străinătate, iar acum nu mai cunoaște bine Iașul.

Citeste si   BULETIN INFORMATIV – 22.09.2020

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ