Share

În disperare de cauză, fostul deputat începe să dea tot din casă 

Pe ultima sută de metri, deputatul PSD de Iași Camelia Gavrilă a ținut o conferință de presă ieri, (05.11 – n.r.) prin intermediul căreia a atacat toată conducerea PSD și PSD Iași. Obiectul central al conferinței de presă a fost: ieșirea din scena publică prin crearea unui context favorabil. Practic, Gavrilă a încercat să-și justifice prin orice argument posibil și imposibil, eșecul din alegerile locale în care a candidat pentru funcția de primar al Municipiului Iași.

La un moment dat, Gavrilă recunoaște faptul că PSD i-a cerut să candideze pentru că nu avea cine altcineva să o facă. Efectiv nu era nimeni dispus să își asume eșecul electoral care era evident.

Într-o conferință de presă susținută de Gavrilă în campania electorală, reporterii ziarului Bună Dimineața Iași au prezentat în detaliu scenariu actual în care Gavrilă ieșea pe locul III. O întrebam atunci cu subiect și predicat pe distinsa ex inspectoare generală dacă își va prezenta demisia în condițiile în care ieșenii îi vor da un asemenea vot de blam?

Citeste si   Activități de ordine PUBLICĂ și aplicare măsuri pe linia prevenirii RĂSPÂNDIRII virusului Sars Cov2

Videoclipul conferinței poate fi văzut AICI!

Dumneaei a respins acest scenariu ca fiind unul imposibil!!! Iată că, similar cu multe alte situații în care informațiile noastre publicate cu mult înaintea producerii evenimentelor s-au adeverit, ipotezele se verifică din nou!!!

Gavrilă a fost sacrificată fără drept de apel

Camelia Gavrilă, susține că liderii din conducerea partidului nu și-au respectat promisiunea asumată față de ea. Mai exact, Gavrilă lasă să se înțeleagă că, în virtutea scacrificiului ei de a candida din partea PSD la Primăria Iași, i s-ar fi promis un loc eligibil la Parlamentare.

Evident, profesorul Gavrilă a rămas un simplu profesor! În acest punct în care a fost scoasă de pe lista PSD la Parlamentare, Cameliei Gavrilă nu îi mai rămâne decât pensia. A ieșit urât din scena politică, după o activitate de 20 de ani în care a activat ca și consilier local, respectiv parlamentar. I s-au năruit toate visele de mărire: ministru al educației, Președinte al comisiei de educație din PSD și Parlament, Primar și orice alte himere și-a mai imaginat această persoană care, nu lasă nimic notabil în urma sa!

Citeste si   SENATORUL Laura Iuliana SCÂNTEI, IEȘEANCĂ numai în campania ELECTORALĂ

Ani la rând Gavrilă a plătit presa locală ca să îi ridice osanale, ea fiind de fapt o persoană lipsită de realizări profesionale.

Aceeași atitudine o are și actuala Inspectoare Generală a ISJ Iași, protejata Cameliei Gavrilă până la acest moment. Firește că și pe Genoveva FARCAȘ, la un moment dat o așteaptă aceeași soartă!

Jihadul politic de la Iași

Iașul urmează să cunoască o fierbere politică fără precedent. Fără să le pese, actorii politici locali s-au lăsat angrenați într-o construcție foarte periculoasă, care în foarte scurt timp se va prăbuși. În mediile de analiză politico-administrativă se discută că, sub ruinele acestei actuale construcții se vor găsi și promotorii sau artizanii prezentei situații.

Un conflict inerent între tabăra Chirica și Alexe va amplifica această prăbușire. PMP Iași va fi scânteia care, încet dar sigur va detona situația.

Citeste si   „Legile puterii” | Băsescu, despre reforma din administrație: Funcționarii români sunt plătiți pentru 8 ore, dar două fumează, două beau cafea...

Potrivit grupurilor de reflecție strategică locală, din ruinele acestui sistem profund corupt, Iașul va putea renaște și se va putea începe munca de reconstrucție.

Se prăbușesc trunchiurile puterzite, dar sunt retezate și mlădițele care au crescut … strâmb

Rând pe rând, au dispărut din scena: Ion Solcanu, Cristian Adomniței, Relu Fenechiu, Gheorghe Nichita, Victorel Lupu, Dan Cârlan, Constantin Simirad etc. Unii cu binișorul, alții încă demonstrează că nu s-au reformat în sistemul penitenciar cum e cazul fostului deputat și ministru Relu Fenechiu, umbra lui Costel Alexe la Ministerul Mediului și mai nou, la Consiliul Județean. S-au liniștit și oamenii de afaceri cum a fost cazul soților Prisecariu – promotorii de oameni politici!!

Alți oameni de afaceri se înalță pe fundamente greșite acum, doar pentru a avea de unde să cadă …

Lecțiile democrației și ale statului de drept pot și chiar se pare că trebuie să fie dureroase, până legea și ordinea se instaurează pe deplin.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ