Share

Apa fierbinte cu lamaie dimineata pe stomacul gol stimuleaza sistemul digestiv. Acest lucru imbunatateste capacitatea organismului de a absorbi nutrienti. Absorbtia slaba a nutrientilor poate provoca senzatia de foame chiar si atunci cand aceasta nu exista.

Nutriţionistul american Ann Louise Gittleman susţine că acest amestec  poate fi benefic pentru organism în multe moduri, ajută la pierderea greutăţii, îmbunătăţeşte digestia, sporeşte conţinutul şi aportul de vitamina C din organsim. Poţi chiar condimenta această băutură dacă vrei să îi sporeşti beneficiile.

Curata rinichii si ficatul de toxine

Atunci când acest amestec ajunge în organism, aceasta ajută la curăţarea rinichilor şi ficatului de toxine, de asemenea, poate ajuta la curăţarea sistemului limfatic, un alt sistem al organismului care elimină toxinele.

Sucul de lămâie oferă o cantitate mare de vitamina C. O lămâie conţine 30,7 mg de vitamina C, iar cantitatea zilnică recomandată este de 75 mg pentru femei şi de 90 mg pentru barbati. Cei care consumă mai multă vitamina C au un sistem digestiv mai eficient decât persoanele care nu o fac.

Lămâile cresc aciditatea sistemului digestiv, ajutând la absorţia calciului.

Acest proces este foarte eficient dacă vrem să pierdem în greutate, deoarece calciul este depozitat în celulele de grăsime. Cu cât se găseşte mai mult calciu în celulele grase, cu atât este stimulată mai uşor arderea acestora.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ