Una dintre cele mai cunoscute vedete TV ale postului a fost CONCEDIATĂ! Televiziunea cu care negocia pe ascuns!

Echipa de conducere a Antena 1 taie în carne vie. După ce Alex Velea a fost concediat chiar cu câteva zile înainte de debutul noului sezon Acces Direct, acum o altă vedetă a postului s-a trezit că nu mai ia salariu.

Este vorba despre Mirela Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare ale trustului Intact. Motivul pentru care s-a luat această decizie a fost faptul că negocia aparițiile ei la o altă televiziune.

Citeste si   10 obiective turistice în Arad pentru iubitorii de cultură (P)

Mai exact, Mirela Vaida se pregăteşte să participe, în luna aprilie a acestui an, la Eurovision, show care se va desfăşura în Israel şi care va fi transmis, în exclusivitate, de… TVR. ”Am energie bună. Locul de acolo… Vreau să îţi spun că eu nu mă duc să adun voturi, eu mă duc cu fericirea de a cânta. România, săraca, are de făcut o treabă grea. Trebuie să treacă prin două etape. Deja se vehiculează numele unor favoriţi”, declara Mirela Vaida la Antena 1, chiar la începutul anului, conform cancan.ro.

Citeste si   Bilanț OFICIAL: 116 DECESE cauzate de INFECȚIA cu coronavirus, în România

Vedeta Antena 1 reprezintă este o adevărată  gură de oxigen pentru TVR, iar şefii ei din trustul Intact au decis să nu o mai plătească pentru că a ales să apară şi la concurenţă. Prezentatoarea a participat şi la o… emisiune TVR, ”Pulsul Zilei”, iar fotografia pe care a postat-o în mediul online este sugestivă.

”Aseara, înainte de emisiunea “Pulsul Zilei”, TVR! Despre Eurovision 2019 si cate si mai cate…”, a scris Mirela Vaida în dreptul fotografiei în care apare încadarată de Mihai Ogăşanu şi Claudiu Mirea.

Citeste si   AJOFM Iași anunță că programul de ACHITARE a plății indemnizației de SOMAJ prin Poșta Română se DEVANSEAZĂ