DE CENTENAR ALĂTURI DE VETERANI

Personalul din mai multe instituții publice și private se adună în an Centenar, pentru susținerea veteranilor de război.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, va fi organizat un spectacol de susținere, care va avea loc sâmbătă, 1 decembrie 2018, începând cu orele 18:00, la Ateneul din Iași.

Manifestarea are scop caritabil, fiind destinată pentru susținerea veteranilor de război.

Programul evenimentului va cuprinde expoziția „Centenar” realizată de Palatul Culturii din Iași – Complexul Muzeal Național „Moldova”, un moment poetic realizat de reprezentantul veteranilor de război și momente artistice. susținute de partenerii evenimentului.

Spectacolul va fi susținut de partenerii evenimentului, respectiv Trupa de dans The Sky, folkistul Andrei Liță, Trupa Lyris, Organizația Kasta Morrely, Cvartetul Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași.

Evenimentul este organizat de Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași, Ateneul Iași, Primăria Municipiului Iași, Palatul Culturii din Iași – Complexul Muzeal Național „Moldova”, Rotary Copou, Universitatea de Arte “George Enescu” Iași și Kasta Morrely.

 

LĂSAȚI UN MESAJ