ideall.ro

“Este un om in care avem incredere si sunt convins ca va avea rezultate”, a declarat seful UNPR, Gabriel Oprea

De sambata, filiala municipala a UNPR Iasi are un nou presedinte in persoana lui Vasile Salaru.

UNPR nu se afla nici la guvernare nationala, nici locala. Nu am venit la placinte, am venit sa muncesc“, a tinut sa precizeze Salaru cu prilejul investirii in functia de Presedinte.

Oprea a trasat deja si un obiectiv filialei judetene: strangerea a 25.000 de semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare.

sensodays.ro

Pe vreme când era secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Vasile Şalaru a devenit cunoscut în presa centrală după ce a declarat că fetele ar trebui să se ghideze după enunţul: “Pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii”. Ulterior, el şi-a dat demisia.

Comunicat de presă

Președintele Gabriel Oprea UNPR a participat sâmbătă, 26 ianuarie 2019, la Conferința Regională a organizațiilor UNPR din Regiunea I nord-est Moldova. Activitatea se înscrie în cadrul acțiunilor întreprinse de conducerea partidului în această perioadă, în vederea reorganizării structurilor partidului.

Gabriel Oprea a transmis un mesaj de unitate și a anunțat că, în ultimele trei luni, peste 50.000 de persoane s-au înscris în UNPR, cei mai mulți dintre noii membri fiind militari și polițiști rezerviști. Unii dintre aceștia au fost deja desemnați în funcții de conducere, la nivel național și la nivelul organizațiilor județene și municipale.

În cadrul Conferinței, profesorul Vasile Șalaru a fost desemnat președinte al organizației municipale Iași

Vasile Șalaru a fost consilier județean la Iași și secretar de stat în Ministerul Educației. Liderul UNPR și-a exprimat încrederea că noul președinte al organizației municipale Iași va obține rezultate bune în confruntările politice viitoare.

Președintele partidului a anunțat deciziile luate în ceea ce privește alegerile de anul acesta și de anul viitor.

Am decis ca UNPR să participe singur la alegerile europarlamentare din acest an. Vom pune pe lista UNPR pentru Parlamentul European oameni valoroși și ne dorim, desigur, să obținem cât mai multe voturi. Pe această listă se va regăsi cel puțin un ieșean. Organizația județeană Iași va strânge 25.000 de semnături pentru alegerile parlamentare. În ceea ce privește alegerile pentru președintele României, până în luna iunie vom avea un Comitet Executiv Național în care vom stabili pe cine susținem pentru cea mai înaltă funcție în stat“, a declarat președintele UNPR.

Totodată, Gabriel Oprea a precizat că principala țintă a Uniunii Naționale pentru Progresul României este să obțină 10% la alegerile locale, precum și la cele parlamentare de anul viitor.

Președintele UNPR a subliniat necesitatea ca politicienii să lase la o parte disensiunile, să se concentreze asupra temelor cu adevărat importante pentru România și să acționeze unitar:
“România are nevoie de mai multă unitate și solidaritate. Cred că pentru interesul național este nevoie de consens politic, să apărăm imaginea României și să punem cu toții umărul la dezvoltarea țării”.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ