Share

Având în vedere că numărul cazurilor de Sars-Cov2 crește alarmant, atât pe teritoriul României cât și la nivel local, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a implementat noi restricții.

Toate școlile văr învăța în regim online 

Astfel, de luni 9 noiembrie a.c. toate școlile vor învăța în regim online, se restricționează circulația pe timpul nopții, regimul de telemuncă atât pentru angajații din sistemul public, cât și în cel privat, închiderea magazinelor după ora 21.00, iar purtarea măștii de protecție devine obligatorie în toată țara.

Citeste si   Primăria SUCEAVA invită sucevenii să participe la un proces de CONSULTARE în cadrul elaborării primei politici URBANE a ROMÂNIEI

Potrivit Hotărârii nr.52, în vederea evitării aglomerării transportului public, se propune ca toate instituțiile publice, precum și toți operatorii publici sau privați să aibă obligația organizării activității și desfășurării programului de muncă în regim de telemuncă sau muncă la domiciliu, iar acolo unde specificul activității nu permite acest lucru, să se organizeze programul de lucru astfel încât personalul să fie împărțit în două grupe care să înceapă, respectiv să termine activitatea la o diferență de cel puțin 2 ore.

Citeste si   DNA: 14 persoane au fost reţinute în dosarele de mită pentru permise şi înmatriculări din Suceava

Totodată, în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor cu Sars-Cov2, se propune ca în toate localitățile, activitățile didactice care impun prezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ să se desfășoare în sistem on-line.

Aceste măsuri se realizează pe o perioadă de 30 de zile, urmând ca la finalul acesteia, în funcție de evoluția situației epidemiologice, să se hotărască, după caz, menținerea, eliminarea, sau modificarea acestora.

Citeste si   VIDEO I Interpreta de muzică populară Andra MATEI: „Pentru mine, PANDEMIA a venit la pachet și cu BUNE și cu RELE”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ