Share

A infectat cu HIV 32 de femei în mod voit. A întreținut relații intime și cu minore de 14 ani

Un bărbat de origine italiană a comis niște fapte revoltătoare. Pentru acțiunile lui necuvincioase, a fost pedepsit cu 24 de ani de închisoare. Bărbatul, de meserie contabil, a infectat în mod intenționat cu HIV peste 30 de femei.

Citeste si   Focar de COVID-19 la Liceul Pedagogic „VASILE LUPU” din IAȘI! 8 ELEVI au fost depistați POZITIV!

Valentino Talluto ar fi intreținut relații intime neprotejate cu cel puțin 53 de femei, deși fusese diagnosticat cu HIV în 2006.

Una dintre tinere avea doar 14 ani când a început relația cu el. Nu doar că omitea să le informeze despre boala sa, ci inventa tot felul de pretexte puțin credibile pentru a evita să folosească prezervativul.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

Victimele au vorbit despre argumentele pe care le aducea bărbatul pentru a le convinge să întrețină relații sexuale neprotejate.

Cele mai multe dintre victimele bărbatului erau studente. Trei dintre iubiții femeilor cu care Valentino a întreținut relații sexuale au fost infectați la rândul lor cu HIV, iar bebelușul uneia s-a născut seropozitiv.

Citeste si   SCENARIILE de funcționare pentru unitățile de ÎNVĂȚĂMÂNT din județul IAȘI, valabile pentru perioada 28.09.2020- 2.10.2020

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ