Share

Fostul președinte al Politehnicii Iași va primi daune în valoare de peste 20.000 de euro

S-a încheiat procesul dintre Florin Prunea și Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași. În cursul zilei de ieri, Curtea de Apel București a dat sentință definitivă în cazul procesului intentat de fostul președinte al clubului.

Citeste si   ”Începe Școala” cu BINE și pentru copiii din MIROSLAVA

Potrivit deciziei justiției, Poli trebuie să-i plătească lui Prunea daune în valoare de 20.000 lei, dar și cheltuielile de judecată.

Respinge cererea adiţională, ca neîntemeiată. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 20.000 euro în echivalent lei la cursul BNR la data plăţii, cu titlu de daune materiale. Obligă pârâta să plătească reclamantului cheltuieli de judecată totale la fondul cauzei în valoare totală 8000 lei reprezentând parte din onorariu avocaţial.Păstrează în rest sentinţa civilă apelată. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 04.12.2018”, scrie pe site-ul portal.just.ro.

Citeste si   ACUZAȚII de FURT la USR IAȘI! Nimeni nu s-ar fi AȘTEPTAT la un astfel de COMPORTAMENT din partea deputatului Cosette CHICHIRĂU

În vara anului 2017, Florin Prunea a fost dat afară de la CSM Poli Iași, cu o lună înainte de scadența contractului. Fostul președinte a acționat în judecată clubul și a solicitat reinstalarea în funcția pe care a ocupat-o, însă instanta a decis că acesta nu va mai fi repus pe funcție, ci doar plata daunelor materiale.

Citeste si   ”Începe Școala” cu BINE și pentru copiii din MIROSLAVA


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ