Share

Congress Hall

Contextul s-a schimbat, dar momentele speciale rămân la fel de importante. Congress Hall din ansamblul Palas a amenajat terasa generoasă și oferă acel decor de poveste, în aer liber, de care evenimentele au nevoie pentru a fi unice. Echipa de organizare este atentă la toate detaliile, mai ales la măsurile de siguranță și distanțare fizică.

 

Unirea a două destine, venirea pe lume a unui copil, bucuria aniversării sunt doar câteva dintre momentele pe care vrei să le sărbătorești cu cei dragi. Acum găsești și locul potrivit! Ambientul rafinat al sălilor de la Palas Congress Hall s-a mutat pe terasă. Designul romantic, plantele și florile care fac trecerea spre cadrul natural oferit de parcul Palas, dar și panorama asupra Palatului Culturii definesc locul perfect pentru organizarea unor evenimente de neuitat și decorul ideal pentru sesiuni foto memorabile. Și pentru ca totul să se armonizeze cu emoțiile tale, amenajarea terasei reflectă întotdeauna dorința ta, iar echipa Congress Hall îți este alături pentru inspirație. Terasa dispune de un spațiu generos, care poate găzdui până la 50 de persoane pentru evenimentele private.

Citeste si   Liceul TEORETIC de Informatică „Grigore Moisil” IAȘI - Cum ar fi ȘCOALA pe INSTAGRAM?

Terasa Congress Hall este și locul perfect de întâlnire pentru evenimente corporate, de la workshop-uri și lansări de produse, până la seminarii și conferințe unde poți să împărtășești mari idei cu oameni pasionați și curioși. Toate evenimentele sunt adaptate contexului actual, care pune pe primul loc siguranța invitaților și respectă recomandările privind distanțarea fizică.

Citeste si   Studenții TUIAȘI dau viață campusului! În Tudor Vladimirescu s-a inaugurat un PARC cu mobilier URBN unic în IAȘI

De asemenea, terasa suspendată are avantajul integrării în ansamblul mixt Palas, unde găsești toate serviciile de care ai nevoie. Locația beneficiază și de cele mai moderne dotări tehnice și servicii de organizare premium, astfel încât planurile voastre să devină realitate, chiar și într-o perioadă neobișnuită. Mai multe detalii găsiți pe www.congresshall.ro și pe pagina de Facebook Palas Congress Hall.

Citeste si   Vasilică TOMA, șoferul de la Târgu-Frumos rămâne PARLAMENTAR! Ion VĂTĂMANU l-a vrut în LEGISLATIVUL ROMÂNIEI

Îți dorești un eveniment inedit, ale cărui amintiri să te bucure chiar și după ani? Palas Congress Hall este locul ideal!


Share

LĂSAȚI UN MESAJ