Delphi Technologies, unul dintre furnizorii globali de soluții avansate de propulsie pentru producătorii de autovehicule

Delphi participă la ediția de primăvară a Târgului de Cariere din Iași (8-9 martie) prezentând oportunități pentru o carieră durabilă precum și programe de training de specialitate pentru viitorii ingineri.

Cea mai puternică companie din județ este în căutarea candidaților dispuși să descopere lumea fascinantă a industriei automotive și să îmbrățișeze valorile unui furnizor global pentru producătorii de vehicule la nivel mondial.

Compania, care contribuie la livrarea de vehicule cu emisii mai curate, performanțe mai bune și care propulsează mai departe orice sursă de putere; oferă numeroase oportunități pentru locuri de muncă în domenii precum inginerie, financiar, achiziții, calitate și alte departamente. Candidații pot trimite aplicația lor pe email la adresa recrutare@delphi.com sau pot suna la 0232/309 031.

Citeste si   Bilanțul deceselor în România a fost actualizat: 44 de persoane infectate cu coronavirus au murit

Delphi Technologies în România

Delphi Technologies administrează două locații în România: o unitate de producție în Iași cu peste 3.200 de salariați și un centru IT global în București cu peste 40 de angajați.

Fabrica din Iași, deschisă în 2007, este specializată în producția de pompe de înaltă presiune (pentru motoare pe benzină și motorină) precum și injectoare pentru industria auto. Compania a investit deja 300 de milioane de Euro în această fabrică de înaltă tehnologie. Produsele realizate în Iași contribuie la optimizarea performanței motorului, creșterea eficienței vehiculelor, reducerea emisiilor și îmbunătățirea performanței în condus. La momentul actual, produsele fabricate în Iași au fost instalate pe mai mult de 10 milioane de vehicule la nivel mondial.  Delphi Technologies este un furnizor global pentru producătorii de componente auto originale pentru vehicule ușoare și comerciale.

Citeste si   FOTO l VIDEO l Străzile IAȘULUI sunt PUSTII! Ieșenii au înțeles GRAVITATEA situației

Despre Delphi Technologies

Delphi Technologies este o companie de tehnologie, axată pe furnizarea de soluții de propulsie pentru vehicule electrice și pentru motoarele cu combustie internă, complementar cu rezolvarea provocărilor legate de emisii și economie de combustibil pentru cei mai mari producători de componente auto originale (OEMs) la nivel mondial. Delphi Technologies oferă, de asemenea, soluții și componente destinate piețelor de piese de schimb. Cu sediul în Londra, Delphi Technologies administrează centre de tehnologie, unități de producție și servicii de asistență pentru clienți, în 24 de țări.

Citeste si   DOCUMENT: Conținutul Ordonanței Militare nr. 4 prin care se instituie măsuri fără precedent în țara noastră

Pentru mai multe informații despre Delphi Technologies, vă rugăm accesați www.delphi.com

LĂSAȚI UN MESAJ