Răzvan Timofciuc, consilier local din partea PNL Iaşi, i-a cerut demisia viceprimarului Harabagiu, ca urmare a „şmecheriilor” imobiliare
Liberalul l-a acuzat pe Viceprimar prin care soacra sa a primit 1.5 hectare teren în Moara de Vânt, în baza Legii 10 (Legea privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989).

Este un caz strigător la cer de utilizare a funcţiei publice în interes privat. Practic, din poziţia sa de viceprimar, Gabriel Harabagiu s-a ocupat personal şi, astfel, soacra sa a „pus mâna” pe un teren de 1.5 hectare în Moara de Vânt, lângă amplasamentul Spitalului Regional de Urgenţă.

Totodată, această situaţie confirmă ceea ce noi, liberalii, am spus din 2016: amplasamentul de la Moara de Vânt a fost ales pentru că serveşte rechinilor imobilari şi intereselor imobiliare ale celor din anturajul primarului şi din conducerea Primăriei”, a spus Răzvan Timofciuc.

Timofciuc a solicitat demisia viceprimarului Gabriel Harabagiu

„Îi solicit demisia viceprimarului Harabagiu pentru că se află într-un flagrant caz de incompatibilitate morală şi la limita legii” a spus Răzvan Timofciuc.

În mediul politico-administratitiv din Iași se discută tot mai pregnant despre faptul că asigurarea comunicării dintre Primarul Chirica și familia Asimionesei este întreținută prin intermediul acestui PSD-ist numit Gabriel Harabagiu. Presa ieșeană a făcut referiri în mod repetat la relația foarte bună existentă între viceprimarul Harabagiu și BZI.

Întrebat de reporterii Ziarului „Bună Dimineața Iași”, ce părere are despre faptul că liberalii i-au cerut demisia, Harabagiu a răspuns:

Ce părere să am?! Liberalii nu cunosc legea în primul rând. Bag seamă că se plimbă degeaba pe holurile unor instituții publice și încă nu au învățat nimic. Nu cunosc legea, nu știu ce înseamnă o hotărâre judecătorească și nu cunosc cine să aplice o hotărâre judecătorească”, a declarat pentru redacția Ziarului „Bună Dimineața Iași, Harabagiu Gabriel, Viceprimarul Iașului.

Liberalii nu cunosc legea, nu știu ce înseamnă o hotărâre judecătorească

„În rest, stăm într-o stare de can-can pe care și-o doresc ei. Nu vreau să comentez altceva decât faptul că ei nu cunosc cadrul legal și legea în țara asta”, a mai declarat Harabagiu Gabriel, Viceprimarul Iașului. 

Cum să îmi dau demisia? E o glumă, nu?! Informațiile lor sunt din benzi desenate, nu au niște informații reale. Pe principiu, tot ce „zboară” se mănâncă, nu reusesc decât să se facă de râs în spațiul public, dar se pare că pe ei nu-i deranjează”, a mai comentat Harabagiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ