Share

 

„Ținând cont de încălcările repetate ale Statutului PSD și nesocotirea flagrantă a valorilor și principiilor social-democrației de către actuala conducere a organizației județene, constatând eliminarea dezbaterii politice interne și a competiției corecte interne în cadrul partidului, care să fie „arbitrată” exclusiv de către membrii noștri, acuzând acțiunea concertată a actualei conduceri, de eliminare sau marginalizare a social-democraților respectați și promovarea în partid și poziții de putere, pe criterii ce țin de interesul privat, nu de cel public, a unor foști membri și lideri ai PDL Gorj, îmi depun fără regrete azi, 3 iulie 2020, demisia din PSD. PSD, cel puțin la Gorj, nu mai e PSD”, a scris Tudor în demisie, potrivit gorjeanul.ro.

Citeste si   Prima demisie din guvernul libanez, după exploziile de la Beirut

Supărat că nu a fost preferat pentru Primăria Târgu-Jiu, Adrian Tudor a plecat din partid după 54 de ani. Fostul președinte executiv al PSD Târgu-Jiu era în partid din 1996.

Tudor dorea să candideze pentru fotoliul de primar, însă PSD l-a desemnat candidat pe fostul prefect Ciprian Florescu.

Adrian Tudor este în aceste zile înlocuitorul legal al lui Marcel Romanescu, primarul aflându-se în izolare după cazurile de infectare cu Sars-CoV 2, de la Edilitara şi Aparegio, potrivit actualingorj.ro.

Citeste si   Cartea neagră a guvernării PNL, prezentată, astăzi, de social-democrați. Documentul va sta la baza moțiunii de cenzură

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ