Demisii din conducerea BPJ al PNL Iași din cauza listelor pentru parlamentare

0
Share

Cătălin Moroșanu a anunțat chiar în timpul ședinței BJP Iași că a demisionat din funcția de vicepreședinte al PNL Iași și că se retrage și de pe lista candidaților la parlamentare.

“Cred că schimbarea clasei politice este o iluzie deșartă, sunt dezamăgit și mâhnit de partid și de actuala conducere centrală! Mi-am dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL Iași și mi-am retras candidatura pentru parlamentare! Rămân în continuare alături de organizația de tineret și o să lupt până la capăt pentru generația mea!”, a postat pe pagina sa de socializare Cătălin Moroșanu.

Un mesaj asemănător a fost postat și de istoricul Liviu Brătescu, de la Institutul A.D. Xenopol al Academiei Române, care este și consilier județean PNL.

Citeste si   Marcel Vela, mesaj de recunoștință de Ziua Armatei

“Ieri BPN al PNL a decis lista de candidați pentru alegerile parlamentare. Am crezut și am sperat că acțiunea de formarea a acestei liste va ține cont de criteriile anunțate: sondajul de opinie realizat, CV-ul politic și profesional al celor înscriși în cursă, realizările în plan administrativ, dar mai ales de votul Comitetului Județean de conducere. (…) În urma deciziei de ieri a BPN și a plasării mele pe locul 5 la Camera Deputaților vă anunț retragerea mea de pe lista partidului pentru alegerile parlamentare. În același timp anunț pe aceasta cale demisia mea din funcția de vicepreședinte al PNL”, scrie și Liviu Brătescu pe pagina sa de Facebook, precizând că rămâne fidel principiilor liberale și că va continua să își exercite funcția de consilier județean PNL.

Citeste si   Ludovic Orban, de Ziua Armatei: Militarii români contribuie, prin activitatea lor, la întărirea credibilității României pe plan extern

Fostul director al Direcției Județene de Drumuri și Poduri, Daniel Minciună, care în prezent este liderul consilierilor județeni PNL, a demisionat din funcția de vicepreședinte al BPJ Iași iar deputatul Anton Doboș, și-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de președinte aș BPM Iași.

În ședința BPJ Iași de vineri, primarii din județ au transmis că nu se vor implica în campania PNL pentru că nu se simt reprezentați și sunt dezamăgiți de decizia conducerii centrale de a impune anumiți candidați la Iași, au precizat, pentru AGERPRES, surse liberale.

Citeste si   VIDEO Nicolae Ciucă: Loialitatea, curajul și munca personalului MApN justifică pe deplin încrederea în Armata României

Pentru alegerile parlamentare din decembrie, lista candidaților PNL la Senat e deschisă de bucureșteanca Laura Iuliana Scântei, care este urmată de senatoarea Mihaela Popa. Șeful Aeroportului Iași, Marius Bodea, fost candidat PNL la Primăria Iași în alegerile din vară va fi cel care va deschide lista la Camera Deputaților. Pe aceeași listă vor mai fi actualul senator Dumitru Oprea, deputatul Costel Alexe, și fratele consilierului prezidențial Andrei Muraru, Alexandru Muraru. Pe locul cinci ar fi urmat istoricul Liviu Brătescu.

Sursa: agerpres


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ