Share

Tinerii urcaţi pe mașina în mers, în Suceava, riscă doar amendă pentru centura lipsă

Imagini uluitoare cu o cursă nebună pe străzile din Suceava. Pe o şosea aglomerată, o maşină goneşte cu doi tineri agăţaţi de geam şi pe plafon. Inconştienţa atinge cote alarmante atunci când şoferul face viraje riscante printre alte autoturisme. O frână uşoară ar fi putut provoca o tragedie, atrag atenţia experţii, care cer pedepse mai aspre pentru astfel de gesturi teribiliste.

Citeste si   UPDATE GCS: 1.378 cazuri noi de COVID-19; număr total de îmbolnăviri - 59.273 

Imaginile au fost surprinse în plină zi în oraşul Suceava. Câţiva tineri îşi pun viaţa în pericol pe un bulevard aglomerat. Unul e complet ieşit prin trapa autoturismului, altul – suspendat pe portieră, prin geamul deschis. Aşa circulă kilometri întregi, în viteză, prin oraş, în timp ce un martor îi filmează.

Citeste si   UPDATE GCS: 1.350 cazuri noi de COVID-19; număr total de îmbolnăviri - 60.623

Şoferul accelerează, goneşte prin intersecţii şi ia viraje strânse, de dragul distracţiei

BOGDAN TALAŞMAN, instructor auto: Mie nu mi se pare absolut deloc o distracţie lucrul acesta. Mi se pare un teribilism ieftin, să-i spunem şi un show off fără utilitate.

Cei doi bărbaţi abia îşi ţin echilibrul. Trec razant pe lângă alte maşini, în timp ce şoferii revoltaţi îi claxonează. ”Eu cred ca nu au discernamant”, spune șoferul unui taxi.

Citeste si   UPDATE GCS: 1.350 cazuri noi de COVID-19; număr total de îmbolnăviri - 60.623

Imaginile au ajuns şi la poliţişti, care încearcă să-i identifice pe tinerii care apar în filmuleţ.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ