Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași va organiza, sâmbătă, 29 iulie 2017, începând cu ora 17.00, la Palas Mall – zona patinoar, o activitate de prevenire a faptelor antisociale, intitulată generic:

”ÎNCURAJĂM SPORTUL, NU VIOLENŢA!”

Cu acest prilej vor fi prezentate diferite demonstrații de arte marțiale practicate de reprezentanții mai multor cluburi de profil din municipiul Iași.

Inspectoratul urmărește ca prin organizarea acestei manifestări să încurajeze tinerii să practice acest gen de sport care dezvoltă, pe lângă aptitudini fizice deosebite și abilități ale psihicului uman, prin întărirea disciplinei și a autocontrolului.

Toate aceste calități au impact și în dezvoltarea și  promovarea spiritului de fair – play la competițiile sportive şi, nu în ultimul rând, în valorizarea modelelor morale demne de urmat la nivelul practicanților artelor marțiale.

DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ