Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat în trafic, la volan, deşi nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității Vetrişoaia, un autoturism marca Mitsubishi, înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,64 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. Astfel, colegii noştri au constatat că cel în cauză nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că autoturismul nu are încheiată asigurare de tip RCA.

Citeste si   Vești bune pentru ELEVII din Coada Stâncii! REABILITAREA și MODERNIZAREA școlii va fi FINALIZATĂ la sfârșitul acestui AN

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Conform prevederilor legale, pentru lipsa asigurării de tip RCA, bărbatul a fost sancționat contravenţional cu amendă de 1.000 lei şi reţinerea certificatului de înmatriculare al autoturismului.

Citeste si   7.753 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ