Share

Depistată conducând un auto cu permisul de conducere reținut

La data de 8 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au depistat o femeie de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Iaşi, având permisul de conducere reţinut.

De asemenea, în urma testării acesteia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 10 august a.c., femeia cercetată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 11 august a.c., femeia a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, faţă de aceasta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă.

Cercetat pentru conducerea unui vehicul fiind sub influența alcoolului

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Miroslava efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că la data de 9 august a.c., un bărbat de 46 de ani, din judeţul Vaslui, ar fi condus un autoturism, pe DN 28 D – Varianta Ocolitoare, fiind sub influenţa alcoolului şi ar fi acroşat un autoturism staţionat, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

Citeste si   INVESTIȚIILE în comuna UNGHENI vor continua și în anul 2021! Primarul Iulian MARCU: „Continuăm DEZVOLTAREA comunei Ungheni”

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 10 august a.c., bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 11 august a.c., acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.

 

La data de 3 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au depistat un bărbat, de 40 de ani, din comuna Cepleniţa în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 281, în comuna Cepleniţa, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citeste si   Primul TRANSPLANT de rinichi din 2021 a avut loc la Spitalul PARHON din IAȘI

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 10 august a.c., bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 11 august a.c., acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău şi Judecătoriei Hârlău, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.

Cercetat pentru conducerea unui auto fără a deține permis de conducere

La data de 11 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza municipiului Iaşi, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, s-a procedat la urmărirea autoturismului.

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr, de 20 de ani, din comuna Ţibana, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării acesteia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste si   ”Afacerea Spitalului de la LEȚCANI”, o BOMBĂ cu CEAS pentru Costel ALEXE?

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cercetările continuă.

 

La data de 11 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Miroslava au oprit pentru control, pe raza comunei Miroslava, un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Miroslava.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării acesteia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cercetările continuă.

 

La data de 11 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi au depistat un tânăr, de 26 de ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea o autoutilitară, pe raza municipiului Iaşi, fără a deţine permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ