Share

Varujan Vosganian nu s-a remarcat prin vreo realizare politică, deși, din cei 30 de ani de democrație bătuți pe muchie, a lipsit din Parlament doar patru ani. Din contră, a reușit să își facă meseria de parlamentar și ministru, mânuind vorbe, că doar una din ocupațiile sale este aceea de scriitor.

Deputatul Varujan Vosganian s-a alăturat grupului PSD

Varujan Vosganian a anunțat, miercuri (03.06 – n.r.) la începutul ședinței de plen, că toți deputații din ALDE se vor alătura grupului parlamentar al PSD.

Citeste si   Gelu Vișan, la Realitatea PLUS: „Vasile Dîncu are nu doar o agenda ascunsă cu Dacian Cioloș, ci și o colaborare foarte bună cu acesta”

”Vă informez că următorii deputaţi ALDE, începând de astăzi, 3 iunie, se vor afilia grupului parlamentar al PSD. Este vorba de Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian”, a declarat Varujan VOSGANIAN.

Până ieri (03.06 -n.r.), deputații ALDE activau ca neafiliați ca urmare a dizolvării grupului lor, după ce PSD a recrutat mai mulți membri în urma ruperii coaliției de guvernare în toamna lui 2019.

Citeste si   Primăria condusă de Piedone se închide din cauza cazurilor de COVID-19

ALDE nu mai are grup nici la Senat după ce acesta a fost dizolvat în septembrie prin trecerea lui Teodor Meleșcanu la PSD în contextul scandalului privind susținerea sa pentru șefia Senatului.

După desfiinţarea grupului, parlamentarii ALDE au rămas, o parte, în grupul neafiliaţilor, iar alţii au trecut la PSD.

Varujan Vosganian vrea cu siguranță cel de-al optulea mandat de parlamentar fiindcă vrea să scape de redeschiderea anchetei DIICOT

Varujan Vosganian este al doilea cel mai vechi parlamentar român. Oricum, pentru Iași, este cel mai vechi parlamentar din județ. A fost și Ministru al Economiei (aprilie 2007-decembrie 2008, decembrie 2012-octombrie 2013). Nu mai contează prin câte partide a trecut (Uniunea Armenilor, UFD, PNL, ALDE).

Citeste si   Adrian Streinu-Cercel: Cine critică vaccinul să tacă, dacă nu, să-și asume morții! Soluția pentru a scăpa de virus în șase luni

După ieșirea ALDE de la guvernare, Varujan Vosganian, critica dur PSD-ul, dar traseist de profesie câteva luni mai târziu se urcă cu nonșalanță în barca PSD pentru a mai obține un mandat de parlamentar.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ