Share

Filarmonica „Moldova” Iași deschide pe data de 4 octombrie stragiunea 2019-2020 cu un concert vocal-simfonic extraordinar, care va avea loc pe data de 4 octombrie, în care Orchestra simfonică și Corul academic „Gavriil Musicescu”, conduse de îndrăgitul dirijor Tiberiu SOARE

Programul va debuta cu lucrarea Schicksalslied (Cântecul destinului) pentru cor și orchestră op. 54 de Johannes Brahms, urmat de concertul pentru pian de Ceaikovski, iar după pauză vă veți bucura de cele mai frumoase momente alese din cele două suite din muzica baletului Romeo și Julieta de Prokofiev.

Citeste si   BURSE pentru 40 la sută dintre STUDENȚII de la USAMV IAȘI

Dirijorul Tiberiu SOARE a urmat cursurile Liceului Militar de Muzică " Iacob Mureșianu" din București, pe care le-a absolvit în anul 1995, ca șef de promoție. Este absolvent a două dintre facultățile Universității Naționale de Muzică din București. În data de 25 martie 2015 Casa Regală a României i-a conferit lui Tiberiu Soare Ordinul Coroana României în Grad de Cavaler, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Peleș. În prezent deţine titlul de Ofițer al Ordinului Coroana României.

Citeste si   TESTE rapide pentru COVID-19 în SPITALELE din România! Carmen DOROBĂȚ: ”Aceste teste RAPIDE vor fi orientate în SPECIAL către zonele de UPU”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ