Share

Potrivit unui comunicat al primăriei conduse acum de Cristian Popescu Piedone, procurorii “au ridicat documente financiar-contabile de la societatea Economat SRL, dar și alte documente din cadrul Primăriei Sectorului 5, de la departamentele de specialitate, legate de relația cu această societate comercială.

Acțiunea ofițerilor Poliției Judiciare din cadrul DNA are legătura cu achiziția de tablete făcută de Economat SRL.”, se spune în comunicatul instituției.

Citeste si   Cristian Popescu Piedone, mesaj de Ziua Națională: Mândria de a fi român nu are vârstă!

În paralel, fostul primar al Sectorului 5 Daniel Florea a afirmat, joi, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că a fost chemat de procurori pentru a fi audiat în calitate de martor, conform Agerpres.

Primarul Popescu Piedone a anunțat, miercuri, că va cere Consiliului local să propună Consiliului de Administraţie al Economat SRL un audit extern privind modul de achiziţie a tabletelor pentru elevi şi destituirea directorului general, pe motiv că refuză să distribuie peste 30.000 de astfel de dispozitive.

Citeste si   UPDATE Igor Dodon nu îi poate da în judecată pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Ce reproșa liderul de la Chișinău

Edilul a sugerat chiar că e posibil să cumpere alte tablete, cu prețul de 200 de euro, nu de 500 de euro, prețul la care le-ar fi aciziționat Economat SRL.

 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ