Share

Apar detalii îngrozitoare din ancheta privindu-l pe medicul Gheorghe Burnei. Potrivit unor surse judiciare, renumitul ortoped ar fi cumpărat de la măcelărie oase de animale, pe care le folosea în operaţii pe copii, scrie realitatea.net

Oasele ar fi fost ţinute în conditii improprii, în frigider, alături de mâncare şi suc. Mai mult, o parte din instrumentarul medical ar fi fost cumpărat de la magazine de stradă. Spre exemplu, burghiele erau luate de la magazine de bricolaj, spun aceleasi surse. Anchetatorii verifică moartea mai multor copii care i-au fost pacienţi lui Burnei.

Citeste si   Mihai CHIRICA își dă arama pe FAȚĂ, uitând că nu mai este la PSD: începe să-și critice OMOLOGUL liberal de la CLUJ și vrea ”Cerbul de Aur” la IAȘI

Gheorghe Burnei le-ar fi mărturisit anchetatorilor că a folosit în operaţii materiale neomologate.

Surse judiciare au mai declarat pentru Realitatea TV că, la percheziţiile făcute la locuinţa şi biroul lui Gheorghe Burnei, au fost găsite 40 de plicuri cu bani, care ar fi reprezentat mită de la pacienţi. În faţa oamenilor legii, medicul ar fi afirmat că nu mai ştie de unde a primit sumele de bani. Jurnaliştilor, medicul le-a declarat că nu a luat niciodată bani pentru operaţii.

Citeste si   „Școli creative”- CREȘTEREA accesului la EDUCAȚIE pentru comunități DEZAVANTAJE socio-economic din IAȘI și VASLUI

Totodată, conform surselor, anchetatorii ar fi găsit oase de copii în frigiderul din biroul lui Burnei.

Gheorghe Burnei a fost propus, duminică, pentru arestare preventivă, la Tribunalul Bucureşti. Medicul de la Marie Curie a fost reţinut, noaptea trecută, de procurorii de la Parchetul Capitalei. Cererea de arestare preventivă vizează doar faptele de corupţie. Conform procurorilor, exista 17 plângeri la Parchet, depuse de părinţi ai copiilor pe care i-a operat, de la care medicul ar fi cerut sau primit bani. Cei care au reclamat faptele au fost audiaţi de procurori. În paralel, a fost deschisă o anchetă in rem, pentru tentativă de omor.

Citeste si   VIDEO - INTERVIU cu Iulian COZIANU, președintele Sanitas IAȘI: ”Angajații din domeniul SANITAR vor acționa în INSTANȚĂ AUTORITĂȚILE”


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ