Share

Un sofer roman de TIR a fost arestat de politia germana sub suspiciunea ca a violat si ucis o femeie in sud-vestul Germaniei, anul trecut, si alta femeie, in Austria, in 2014. Politistii nu exclud ca barbatul, originar din Husi, sa fi comis si alte crime.

Catalin Dorinel Ciolpan ar fi ucis o femeie in varsta de 27 de ani care facea jogging in Endingen, in Germania, in noiembrie, si o studenta franceza al carei cadavru a fost gasit in ianuarie 2014 la Kufstein, in Austria – au fost ucise cu o bara de fier. In cazul din Austria, politistii au descoperit ca arma crimei era o bara de fier folosita la camioane.

Potrivit criminalistilor, cele doua tinere ar fi murit in chinuri ingrozitoare, fiind lovite cu furie. Patronul romanului a declarat, ieri, pentru o televiziune germana ca e ingrozit de gandul ca a lucrat un cu asemenea om, mai ales ca acesta ar fi fost „agreabil, politicos si retinut” la locul de munca.

Totodata, achetatorii germani au declarat e ca posibil ca acestea sa nu fie singurele crime ale lui Ciolpan. Potrivit aceleiasi surse, procurorii vasluieni au declarat ca in ultimii exista patru crime cu autor necunoscut, savarsit dupa acelasi tipar. Ele ar fi fost luate la ocazie , ucise si abadonate in padure.

Potrivit Vremea Noua, anchetatorii vasluieni sunt decisi sa ia legatura cu omologii din Germania pentru mai multe informatii.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ