Premium BUSINESS NETWORKING EVENT, ediția a IV-a are loc la IAȘI

Evenimentul este centrat pe dezvoltarea eficientă și durabilă a afacerii dumneavoastră.

CÂND? 

6 mai, începând cu ora 17:00

UNDE? 

La Palas Congress Hall.

La acest eveniment de networking vor lua parte proprietari de afaceri și manageri de companii din peste 50 de domenii de activitate, care se vor reuni pentru a se cunoaște, pentru a stabili parteneriate, pentru inspirație și informații, pentru a se relaxa într-o atmosferă premium.

150 antreprenori, 120 de minute de networking facilitat, peste 50 domenii de activitate, peste 60 de minute de inspirație, cocktailuri, gustări și alte numeroase surprize, tombolă cu premii numeroase

AGENDA EVENIMENTULUI

17:00
CHECK-IN
17:30
Deschiderea evenimentului
17:45
Networking game
18:00
Dezvoltarea eficientă și durabilă a afacerilor – Marius Ghenea
19:00
Degustare de vinuri (crama Hermeziu) & networking
19:45
Networking game
21:00
Tombolă
21:15
Închidere eveniment

Alte 3 motive să participi la DEVOS 4 😉

Publicată de DEVOS pe Marţi, 16 aprilie 2019

Cursul va fi susținut de MARIUS GHENEA

Cine este Marius GHENEA

Partener în cadrul fondului de Venture Capital Catalyst România (3TS Capital Partners), antreprenor în serie și business-angel cu investiții de succes în Europa de Est, Marius Ghenea se află în topul oamenilor de afaceri conform Forbes România.

Co-fondator al Venture Connect, o platformă de suport pentru antreprenori de tech start-up și investitori, el s-a implicat în multe activități educaționale, fiind profesor de Antreprenoriat, Inovație și New Business Ventures în cadrul Maastricht School of Management, programul Executive MBA, de asemenea a fost co-organizator al School for Startups România, prima scoală de antreprenoriat din sud-estul Europei și este unul dintre fondatorii programului BusinessDrive pentru antreprenori și manageri.

Cumpără BILET

Tarif acces: 247 lei / persoană, iar dacă dorești să te înscrii alături de alți doi prieteni beneficiezi de reducerea de grup. Pentru grupul de 3 persoane tariful este de 594 lei/grup.

DESPRE DEVOS

DEVOS este o platformă de business, construind cea mai mare comunitate antreprenorială din Nord-Estul României. Motivația din spatele DEVOS pentru care zi de zi se lucrează neîncetat este aceea că DEVOS creează pentru antreprenorii români contexte de învățare, interacțiune, colaborare, informare și ajutor reciproc, astfel încât aceștia să-și dezvolte afacerile, dar și comunitățile antreprenoriale locale, regionale și naționale.

Cum a fost la DEVOS 3

În retrospectivă, vedem cum a fost evenimentul DEVOS 3, unde peste 130 de participanți din regiunea Moldovei au venit la Iași pentru a învăța cum să-și dezvolte eficient și durabil afacereaÎnscrie-te la evenimentul următor DEVOS 4! https://www.facebook.com/events/193007774664899/

Publicată de DEVOS pe Duminică, 24 martie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ