Mircea MANOLACHE: Dezăpezirea drumurilor județene ar putea deveni o problemă anul acesta la IAȘI

0
Share

În ședința ordinară organizată ieri la Consiliul Județean Iași, o problemă de actualitate a devenit și dezăpezirea drumurilor județene.

Dezăpezirea pe raza județului IAȘI ar putea deveni cu adevărat problematică în această iarnă. Președintele UNPR IAȘI, Mircea Manolache a semnalat de mai multe ori că trebuia realizat caietul de sarcini până la sfârșitul toamnei, dar Consiliul Județean nu a adus la îndeplinire această prerogativă a sa.

Citeste si   Președintele PSD nu-și dorește suspendarea președintelui în plină pandemie COVID

„Astăzi avem 45 de proiecte pe ordinea de zi. Toate proiectele sunt importante, dar cel mai în vervă proiect este cel de dezăpezire. Suntem o etapă în care e foarte târziu pentru că vremea este imprevizibilă și dacă peste zi ne trezim cu o zăpadă destul de consistentă, vom fi în imposibilitatea de a acționa pe drumurile județene.

Am tras un semnal de alarmă în Consiliul Județean cu luni în urmă în sensul că ar fi trebuit ca Executivul Județean să fi pregătit acel caiet de sarcini, încât agenții economici, cei care au dotările necesare pentru a interveni pe drumurile județene în sensul de a debarasa zăpada. Ieri, în ședință am subliniat faptul că Executivul nu și-a făcut treaba și ar fi corect să se prezinte o situație în care să explice de ce e așa de târziu și de ce acest caiet de sarcini nu a fost făcut.

Citeste si   Marcel Ciolacu, despre AMÂNAREA parlamentarelor în contextul recordului pandemic: ”Nu noi trebuie să luăm decizii”

Drumurile vor fi afectate din această cauză. Am tot făcut atenționare ca acest caiet să fii făcut la finalul toamnei.

Eu nu cred că vreun ieșean vrea să sufere din această privință, să nu poată ieși din casă din cauza zăpezii, a declarat pentru redacția ziarului „Bună Dimineața Iași”, Mircea Manolache, Președintele UNPR IAȘI.

Citeste si   Câte măști folosește premierul Ludovic Orban în fiecare zi și de unde și le cumpără

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ