Share

Sebastian Ghiţă, fost deputat, era filat încă de săptămâna trecută de poliţiştii DOS, luni seara fiind pierdut de cei care îl urmăreau pe DN1, în timp ce se îndrepta către casă de la un eveniment al SRI, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate anchetei.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că Sebastian Ghiţă ar fi fost filat de poliţiştii Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale (DOS) încă de săptămâna trecută, la cererea procurorilor. Fostul parlamentar ar fi fost văzut ultima dată de cei care îl monitorizau luni seara, în timp ce se îndrepta către locuinţa sa din Ploieşti, după ce maşina lui ar fi dispărut din raza vizuală a poliţiştilor.

Sursele citate susţin că poliţiştii care îl supravegheau ar fi spus că acesta conducea cu peste 200 km/h şi ca un alt autoturism i-ar fi blocat pe poliţişti. Ulterior, maşina în care se afla Sebastian Ghiţă a fost găsită la locuinţa sa, astfel că cei care efectuau filajul ar fi crezut că doarme, au precizat sursele MEDIAFAX.

Poliţiştii ar fi anunţat procurorul că Sebastian Ghiţă nu e de găsit la o zi distanţa, marţi, în jurul orei 16.00, susţin aceleaşi surse.

Până la ora transmiterii ştirii, reprezentanţii Poliţiei Române nu au făcut nicio precizare referitoare la acest subiect.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a informat, joi dimineaţă, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că Sebastian Ghiţă este de negăsit, încălcând prevederile ordonanţei prin care s-a dispus măsura controlului judiciar. Procurorii iau în calcul să ceară arestarea acestuia, potrivit unor surse.

Citeste si   Alexandru MURARU este noul deputat PNL IAȘI în urma VACANTĂRII mandatului lui Costel ALEXE

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ