Share

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din partea Serviciului Teritorial Iași au realizat un număr de 40 de percheziții în județul Iași cu ajutorul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași.

Cristin Zamoștenu va rămâne în arest pentru 30 de zile

Aseară, Tribunalul Iași, a decis faptul că dezvoltatorul imobiliar alături de angajații săi Aura Pârvu și Ovidiu Crețu vor fi arestați pentru următoarele 30 de zile.

Citeste si   Primăria CIUREA va amenaja un TEREN de sport multifuncțional în satul Lunca CETĂȚUII

Unul dintre motivele arestării este formarea unui grup infracțional în octombrie 2012. Alături de fosta soție, o parte din angajați și cu sprijinul unui inspector din cadrul ANAF, Cristin Zamoșteanu a înfăptuit diverse infracțiuni.

Arestat pentru evaziune fiscală, luare de mită și trafic de droguri

Dezvoltatorul imobiliar, ar fi pacalit statul român încă din 2012. Acesta ar fi construit apartamente în numele firmei lui urmând să și le vândă la prețuri infime.

Citeste si   „Citadela naivilor. Vara” expoziție INEDITĂ a Muzeului Etnografic al MOLDOVEI

 Cristin Zamoșteanu cumpăra apartamentele ca persoană fizică la prețuri de doi bani urmând ca apoi să le vândă la valoarea lor reală. Profitul din tranzacții era încasat și obținea venituri considerabile.

12.000.000 de euro au intrat în buzunarul investitorului imobiliar din evaziune fiscal

După cele 40 de percheziții efectuate de DIICOT cu ajutorul BCCO Iași, 17 persoane au fost audiate.

Citeste si   ”Începe Școala” cu BINE și pentru copiii din MIROSLAVA

Share

LĂSAȚI UN MESAJ