Share

„Depistat la timp, îl putem învinge împreună!”

După sloganul „Depistat la timp, îl putem învinge împreună!”, Spitalul „Providența” demarează o campanie de prevenire şi diagnosticare a afecţiunilor mamare.

Spitalul „Providența” va desfășura în perioada 01 – 31 octombrie 2017 o campanie privind diagnosticarea în stadiul incipient al afecţiunilor mamare în cadrul „Centrului de examinare și diagnosticare în patologia glandei mamare”.

Pe perioada campaniei, echipa medicală a Centrului va asigura informarea tuturor categoriilor de vârstă implicate, pentru a înțelege cât de importantă este sănătatea glandei mamare. Totodată, pacienții pot descoperi dacă suferă sau nu de afecțiunile glandei mamare. Astfel, au mai multe avantaje după consultație: precizie și rezoluție ridicată, doză minimă de iradiere, stocarea electronică a rezultatelor, posibilitatea de a efectua 3 tipuri de imagistică: 2D, 3D și 2D + 3D în aceeași compresie.

Pentru a facilita accesul persoanelor la serviciile medicale ale „Centrului de examinare și diagnosticare în patologia glandei mamare”, în perioada 01- 31 octombrie 2017, Spitalul „Providența” acordă o reducere de 20% pentru toate tipurile de investigații mamografice și/sau ecografice.

Persoanele interesate mai au ocazia de a participa la „Ziua Mamografului”, pe data de 5 octombrie, între orele 14:00-16:00 în cadrul campaniei „Centrul de examinare și diagnosticare în patologia glandei mamare.”


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ